advies gevraagd over kleprevisie

RE: advies gevraagd over kleprevisie

Hi there,

Ik moet een koprevisie uit laten voeren; 1 klep ingebrand en 1 inlaatklep met een gat erin (autsj)

Ik laat hem meteen loodvrij maken, maar mijn vraag is of ik tegelijkertijd niet beter meteen een upgrade kan laten uitvoeren.
Ik denk dan aan grotere in- en uitlaatkleppen, of de verbrandingskamers aanpassen (flowen?) ofzo.

Wat kan je allemaal doen, wie heeft er mooie linkjes voor me.

Ik weet dat het motto van het forum is zoekt voor ge vraagt, maar ik heb helaas een 33k6 dus ik hoop dat jullie me het zoeken een beetje kunne besparen.

Ow jah; het is een 1000 A-blok uit 74

Ik ben benieuwd.

RE: advies gevraagd over kleprevisie

Er kan uiteraard van alles. Grotere kleppen ed. is geen probleem. Grotere kamers en poorten wel. Flowen is OK, maar verwacht geen wonderen.

Wat je je wel af moet vragen is in hoeverre de kosten opwegen tegen het resultaat. Kost namelijk behoorlijk wat, en als je naar vermogen op zoek bent kun je beter beginnen met een 1300.

Als je niet naar (echt) vermogen op zoek bent, en je wil je 1000 orgineel houden, zou ik die kosten gebruiken om loodvrij te maken....

Bert.

RE: advies gevraagd over kleprevisie

Paul, ik had je een persoonlijk bericht gestuurd over je avatar, dat ik die weg had gehaald omdat hij te groot is. Waarschijnlijk heb je dat niet gezien en gedacht dat er iets mis was gegaan met het plaatsen van je avatar. Niet dus, dat had ik gedaan. Ik haal hem opnieuw weg, nu eerst even kleiner maken voor je hem weer terugzet.