Ongeluk met Mini Racing Green... balen

RE: Ongeluk met Mini Racing Green... balen

As Zaterdag is de bijeenkomst in Waalre en vandaag heeft mijn vrouw een ongeluk gehad met de Mini. Een snel grietje amper 16 op scootertje rijd tegen onze Racing Green aan... Behoorlijke deuken... balen balen balen.

In het kort komt het erop neer dat het scootertje verkeerd was omdat ze op het fietspad reed (eerst op de weg, maar vanwege drukte schoot ze op het fietspad) en mijn vrouw was verkeerd omdat ze rechtsaf sloeg en de scootertje rechtdoor ging.
Ze had het scootertje niet gezien omdat die onverwachts ipv op de weg op het fietspad ging rijden, en toen ze het ding zag toen was het al te laat. Die dingen rijden keihard en mijn vrouw reed ongeveer 5km omdat rechtsaf slaan op dat punt ook nog betekent een drempel oprijden.

Ik probeer de twee foto's van de schade toetevoegen. Tis knap balen.
Iemand enig idee wat het gaat kosten? Het lijkt op puur blikschade, geen dingen uit verband of echt heel erg verbogen.

Groetjes
Bart
http://www.vandeweijer.nl/images/schade01.jpg
http://www.vandeweijer.nl/images/schade02.jpg :(

RE: Ongeluk met Mini Racing Green... balen

Ugh, ik ken de situatie... Toevallig was het ook mijn vriendin die rechtsaf, stapvoets een parkeerplaats indraaide, toen er een scooter voorbij probeerde te schieten....aan de binnenkant.... Toen werd de onze ook geraakt op bijna de zelfde plek als bij jouw, rechts voor. Heel erg balen, want hij was net een maand geleden al betrokken geweest bij een andere botsing (onoplettende invoegende auto), dus toen ook uitgedeukt en gespoten :(.

Wij hebben het zaakje laten opknappen bij een Schadebedrijf in Zoetermeer (Bos), die goddank ook behoorlijk begaan zijn met Mini's :). Dus er is nu niets meer van te zien. Ook het spuiten is erg goed gedaan, inclusief het terug zetten van de Balmoral striping. Kosten waren zo'n 1500 Gulden, zonder Arbeidsloon. Wij waren de auto zo'n 2 dagen kwijt, op de derde dag was ie weer klaar (toen kwam eindelijk de striping binnen, hij had al eerder klaar kunnen zijn) :-). Wel heel blij dat we all-risk waren, en ook meteen een leen auto kregen voor die dagen. De schade aan de scooter was overigens 3500 Gulden, en werd total loss verklaard. Bestuurder had goddank geen letsel.

De verzekerings kwestie heeft wel bijna een jaar geduurt om af te ronden, omdat ook hier een Scooter binnendoor ging (Moet buitenom inhalen), en mijn vriendin afsloeg (rechtdoorgaand verkeer voorrang verlenen). Geloof dat we uiteindelijk elkaars schade hebben betaald.

RE: Ongeluk met Mini Racing Green... balen

Tja da's inderdaad balen.
Zo te zien is het een A-paneel en een schermpje.
Tel daarbij nog even het spuitwerk en je zit al snel aan 5 a 600 euro.

Op de foto is niet te zien of de deuk in het scherm "scherp" is.
Een schadebedrijf kan wonderen verrichten als dit niet het geval is.

Ik hoop dat alles wel naar behoren wordt opgelost want het zou jammer zijn om jullie mini "op te lappen" en niet profesioneel zou worden gerepareerd.

Groetjes Har

RE: Ongeluk met Mini Racing Green... balen

Nou je bent niet de enige met pech hoor ik heb vanochtend op de A28 geprobeert opspattende steentjes terug te koppen naar mijn voorganger, 'wie de kiezel kaatst kan hem terug verwachten' Het is gelukt hij heeft hem terug en ik een barst van 15 cm in mijn ruit. had ik mijn andere steen slag net 2 dagen geseald zitten #@^!*(^@&*

Greetz Remco >:)