Probleem

default

RE: Probleem

:(
Ik heb een mini red hot uit 1989 en ik word gek van dat blokje en nu wil ik dus een ander blokje er in hebben het liefst een 1300 cc maar nu komt de vraag :::::::::
Hoe duur is zo`n blok normaal en heeft iemand een site waar ik precies kan zien wat ik moet doen om alles goed uit kan bouwen en opnieuw in kan bouwen en wat ik moet veranderen.
Ik heb schijfremmetjes voor dus dat hoeft niet gelukkig.

O,ja en ik zoek een adres die voor niet veel geld me mini kan strak maken dus alle plekjes ( onder het raam enzo ).
en niet te duur :) :o

RE: Probleem

Hmmmmm. Voor de techniek: zoek even in de FAQ. Het onderwerp is al vaker aangesneden. De kosten lopen nogal uiteen: ik hoorde van iemand die 600 euro betaalt had voor een compleet torentje (motor, koppeling, bak, etc). Ik kocht een tijdje geleden nog een afgekeurde 1300 metro voor 25 euro, die erg slecht liep. Maar nadat ik de bougiekabels weer 1342 had aangesloten (ze zaten 1234) liep hij als een zonnetje. Beetje mix and match met de onderdelen van een 100 en je rijdt 1300 voor weinag.
Succes,
Hugo

default

RE: Probleem

zal ik doen dank je wel en hopen maar dat alles een beetje gaat :+) lukken

RE: Probleem

Hugo: ik neem aan dat je bedoelt, zoek even op het forum. Er is nog geen technische FAQ, hoewel dat zeker een goed idee zou zijn.

RE: Probleem

Oeps, ik dacht dat er onder het FAQ linkje bovenaan het screen de zoekfunctie zat. Ik zoek namelijk zelf nooit, geef alleen af en toe eens een antwoord. De zoekfunctie zal inderdaad wel onder 'Zoeken' zitten. Eigenlijk wel logisch.....
Hugo

RE: Probleem

Onder de FAQ-link zit de forum-FAQ, met een aantal vragen over het gebruik van het forum (dus geen Mini-informatie, maar een soort gebruikshandleiding van het forum).