Ruitensproeiertjes

RE: Ruitensproeiertjes

Ik heb ruitensproeiertjes gekocht die ijzeren met die twee puntjes aan de bovenkant. Hoe krijg je in hemelsnaam die oude er uit en de nieuwe er in zonder je blok uit en in te bouwen. Zit er bij die oude soms een moer achtig ding aan de onderkant en zo ja wat voor maat. En hoe kom je daar bij zonder je mini te slopen. |:(

default

RE: Ruitensproeiertjes

Er zit onder een moer. Het is er wat lastig bijkomen maar je hoeft niet je blok uit te bouwen. De nieuwe zet je op de zelfde manier weer vast

RE: Ruitensproeiertjes

Ik heb vandaag mijn (kunsstof) ruitensproeiertjes er uit gehaald maar deze zaten gewoon in de carroserie gedrukt en het slangetje er af getrokken Die van mij is een FlameRed uit '89. Succes :)

RE: Ruitensproeiertjes

Die mazzel heb ik niet denk ik ik ben de heele zaterdag met die dingen bezig geweest een gat in mijn kop van de motor kap en nog heb ik ze er niet uit zonder geweld. Morgen maar weer verder maar dan met geweld denk ik en een doppe doos.

RE: Ruitensproeiertjes

Doe wel voorzichtig, die auto moet nog langer mee.

default

RE: Ruitensproeiertjes

de zwarte plastieksproeiertjes gaan er gewoon uit
zitten geklikt in de carrosserie(daar ga ik weer) het beste neem je dan een rond vijltje ter hand om het gat rond te maken ,bij demontage zal je snappen wat ik bedoel, maak het zaakje anti roest met een beetje verf en overhaast niets laat de verf drogen , opgelet de twee pinnetjes staan naar voor (naar de neus gericht) want omgekeerd kruisen de waterstralen elkaar bekijk het eerst eens goed,let ook op bij het vast houden van de sproeiers dat je de lak niet beschadigd,en als je de sproeiertjes moet richten let op zeer breekbaar!!!
een mens leert veel uit zijn fouten..... 8)