Verlichting mini

default

RE: Verlichting mini

Het volgende probleempje heb ik .
Dimlicht werkt niet . Electrisch ben ik niet zo sterk. Ik zie wel dat er veel gekloot is onder de stuurkolom. Stadslicht en grootlicht werkt wel.
Lichtschakelaar is nieuw. Als ik de draad volg vanaf de schakelaar kom ik uit op twee relais . Lijkt niet origineel. De kabel is blauw/rood . Tot daar heb ik spanning . Echter onder de motorkap kom ik de blauw /rood draad niet meer tegen. Iemand een idee?

default

RE: Verlichting mini

Lastig te zeggen, waar woon je?

default

RE: Verlichting mini

Limbricht (Sittard) . Ik heb voor de apk de stroom van het stadslicht afgehaald . Dus tijdelijk wel oké

RE: Verlichting mini

Ervan uitgaande dat je de lampjes al gecontroleerd hebt, verdenk ik het doorverbindblokje achter de grill. Die oxideren nogal eens en dan kunnen de elektronen er niet meer door. O:)

Succes met zoeken

RE: Verlichting mini

Elektrisch is een Mini ook niet zo sterk, dus das dan wel weer een overeenkomst, maar niet handig. Origineel zit er tussen de lichtschakelaar en de verlichting geen relais, maar wel een paar zwakke doorverbindingen. Denk dat wij je op afstand niet kunnen helpen, en omdat er eerder aan geknutseld is zeker niet. Zou zeggen zoek iemand in de buurt die je kan helpen, of verdiep jezelf in de draadboom. Probeer bij voorkeur verbindingen te solderen, dat voorkomt problemen in de toekomst/winter.

Succes,
Ton 8)