(Water-)Probleem

RE: (Water-)Probleem

Ik ben vandaag bezig geweest in [Zen] voor de nieuwe hoedenplank (pokkeweer trouwens :( ). Tot mijn grootste verbazing zag ik wat water wegzijpelen. Ikke zoeken en wat blijkt? Onder de achterruit zit de bekleding niet vast aan de body en aangezien het koud is krijg je daar condensvorming :'( (rubbers lekken niet; ben daar 90% zeker van).
Kan ik hier iets tegen doen, zoals de bekleding zelf (terug)plakken?

RE: (Water-)Probleem

Ik zou er eerst voor zorgen dat het daar weer goed droog wordt (en toch ff de rubbers checken). Daarna zou ik idd proberen het opnieuw te plakken.

RE: (Water-)Probleem

eerst alles droog maken
en dan ook goed droog

dan met droog weer
paar emmers water over de verontruste plek gooien en dat moet je toch even volhouden.
dan kijken of het binnen vochtig is.
zo niet dan zijn je rubbers 100% in orde.
dan heeft het toch met condens te maken. hoe je dat op moet lossen weet ik eigelijk niet zo goed
dat ga ik even opzoeken.
groetjes joeri

RE: (Water-)Probleem

Check of al je matten droog zijn (ook die geluidsdempende), of je kaartbakken droog zijn, is je kofferruimte droog (misschien lekt dat rubber)?
Het vocht moet ergens vandaan komen.

RE: (Water-)Probleem

Dat het vocht niet snel weg kon wist ik; de vorige eigenaar heeft namelijk de ventilatiegaten van de dash dichtgemaakt en dus kan het vocht niet goed weg (wordt binnenkort verholpen). Dit kon je vooral merken als het goed koud was buiten. Verder hebben we van de zomer (2003) al een keer de "waterslang en zoek"-test gedaan maar toen geen lek gevonden. 'K zal het binnenkort maar weer uitvoeren.