Schokbrekers, welke te halen.

RE: Schokbrekers, welke te halen.

hallo,

ik heb de mini laatst weer op de brug gehad wegens aanlopen van de achterband, hierbij bleek dat de schokbrekers achter lek waren.
Ik ben dus op zoek naar nieuwe, maar de vraag is wat is de beste optie?
omdat ik toch met gaan vervangen, wil ik meteen iets van kwaliteit en instelbaar. de bedoeling is om uiteindelijk na het uitslijpen van de wielkasten erg laag te gaan met de mini, dat is toekomst beeld, maar ik wil het wel in het achterhoofd houden mocht dat consequenties hebben...

voor degene met ervaring/kennis hiervan, graag tips! :D

ik wil het wel bestellen/ophalen/kopen bij een nederlands bedrijf, dit omdat ik zelf met mijn 19jaar geen beschikking heb over een creditcard :p

budgetair gezien wil ik voor enkel 2 achterveren maximaal 150/200 uitgeven. (wat volgens mij al redelijk veel is gezien de prijzen die ik zelf heb gezien)

Alvast bedankt allemaal!

RE: Schokbrekers, welke te halen.

Budgettechnisch gezien zit je in ieder geval goed.
Bij de bekende engelse (web)shops kun je al verschillende alternatieven vinden.
Vaak is er sowieso een verschil in standaard hoogte en verlaagd. Met jouw uiteindelijke idee zou ik dus voor de verlaagde gaan.
Er zijn uiteraard ook verschillende merken/kwaliteiten.
Je kunt het beste even bellen met 1 van de NL- onderdelen leveranciers. Die kunnen je voorzien van de benodigde mogelijkheden (en bijbehorende prijzen). (zie ook pb)