Forumindeling veranderd

RE: Forumindeling veranderd

Bij wijze van proef heb ik de indeling van het forum een beetje veranderd. De techniek staat nu bijna helemaal bovenaan. Het forum chit chat is verplaatst uit de categorie Algemeen naar de categorie Forum. Misschien niet direct logisch naar het idee van velen, maar de gedachte erachter is dat daar allemaal dingen in staan die bestaan omdat het forum bestaat, terwijl het voor de andere rubrieken andersom is (we wilden een forum om allerlei Mini-zaken te kunnen bespreken - Techniek, Evenementen, etc. - , in principe niet om het forum zelf te bespreken, te testen, of om andere dingen - Chit Chat - te bespreken, maar die dingen zijn nou eenmaal onvermijdelijk).

Als laatste is de categorie Algemeen een stukje naar beneden verhuist, om twee redenen:
- Techniek en evenementen (die er nu boven staan) zijn naar mijn idee belangrijker dan Mini Chat of Gespot
- Veel mensen blijven in Vraag & Antwoord steken met kun technische vragen, ik hoop dat dat niet gebeurd als ze eerst Techniek in het lijstje tegenkomen.

De nieuwe layout is zoals gezegd een proef, als men het niks vind kan het weer terug veranderd worden. Er kan over gediscusieerd worden in dit topic: http://www.minisevenclub.nl/forum/viewtopic.php?t=6135