Nieuwe moderator

RE: Nieuwe moderator

Hallo allemaal,

De laatste tijd begon het forum erg veel werk te worden, ook overdag was ik daar teveel mee bezig en met mijn werk te weinig.

Ik ben dus gaan nadenken over een extra moderator. Natuurlijk was de eerste optie om te kijken of Wouter misschien meer zou kunnen doen. Wouter is echter niet met voldoende regelmaat oop het forum en dus hebben we in onderling overleg besloten dat het een extra persoon zou moeten worden. Wouter blijft als "vliegende keep" ook bijspringen als moderator.

Ik heb diverse vaste forummers in overweging gehad. Iedereen die meehelpt door zo nu en dan eens de zoekfunctie erbij te pakken om iemand anders op weg te helpen, even wijst op een FAQ, of op een andere manier bijspringt, jullie inzet wordt ten zeerste gewaardeerd! d:)b [size=75:yrm9wl2a]Een nieuwe smiley voor de gelegenheid[/size:yrm9wl2a] Jullie zouden vast allemaal prima moderators zijn geweest.

Echter, er moest een keuze vallen, en die keuze is gevallen op Red Flame. Ik denk dat hij een goede keuze is, omdat hij vaak online is en (opnieuw, net als vele anderen) begrijpt hoe het ongeveer zou moeten. Gelukkig was Red Flame ook bereid dit op zich te nemen.

Red Flame gaat optreden als primaire moderator van de techniek-forums. We hebben een proefperiode om wederzijds te bekijken of het bevalt. Zelf blijf ik de andere forums modereren, en natuurlijk blijf ik als de administrator de "eindverantwoordelijkheid" houden.

Dit is voor iedereen nieuw, dus er zullen vast wat opstartproblemen zijn. Bare with us, zoals ze zeggen in het thuisland van de Mini.

Eelke

RE: Nieuwe moderator

vooraf wil ik graag iedereen danken voor het vertrouwen dat in mij is...

en daarbij een verzoekje: ook ik moet e.e.a. nog leren zoals eelke ook al zei, wat er simpelweg op neer komt dat ook ik fouten ga maken. zie dit als een leerproces, rome is ook niet 1 in dag gebouwd (laat staan zonder fouten ;) )

als je vragen en/of opmerkingen hebt laat het me weten, als ik het niet weet kan ik er ook niets aan doen O:)

Bij voorbaat dank,

Bart

RE: Nieuwe moderator

Proficiat Red flame met je promotie,

RE: Nieuwe moderator

Om even iemand te quoten hier op het forum: laat je niet gek maken!!!

Weet iemand een paar moeilijke vragen als vuurproef >:)

RE: Nieuwe moderator

ik wil iedereen bedanken voor de felicitaties, ook diegenen die via pm gereageerd hebben.

RE: Nieuwe moderator

Proficiat!!!

En succes natuurlijk! ;)

RE: Nieuwe moderator

Red Flame, gefeliciteerd met de promotie! :D

Had jij wel tijd om te moderaten, je had toch net een andere baan waardoor je iets minder op het forum zou posten :? ;)

RE: Nieuwe moderator

even voor de goede orde, jeroen, ik had geen andere baan, maar ik heb ruim een half jaar in de ziektewet gezeten (groot onderhoud voor mensen ;) ) en ben weer deels aan het werk...

moet wel vermeldden dat als ik weer 100% werk dat ik dan door de dag heen een heeeeeeel stuk minder op het forum zit als eerst.

maar voordat ik ga werken 's ochtends moet ik toch nog inloggen en halverwege de middag ben ik weer thuis en weer ingelogt, de tussentijd 6uur per dag kan ik dus niet op het forum komen...

RE: Nieuwe moderator

Aha, dan heb ik het waarschijnlijk verkeerd begrepen of gelezen [size=75:1rbrmsph](excuses!)[/size:1rbrmsph] :x

RE: Nieuwe moderator

Idd, gefeliciteerd met de promo tot ForumMedeOpperhoofd ! :9

RE: Nieuwe moderator

Hoi,

Red gefeliciteerd, met de promo. Als je net zo goed moderatored als dat je klaar staat voor je regio minirijders dan wordt het een perfect stukje werk! ;) Keep up the spirit.

Gr. Eric

RE: Nieuwe moderator

En je doet het nog steeds kei goed Red! En Eelke! en die anderen die ik minder goed ken...

RE: Nieuwe moderator

en succes toegewenst van een noob!!!

RE: Nieuwe moderator

Als n00b moet je kennelijk ook nog leren even naar de datum van een post te kijken ;)