Oproep: Abonnementen en registreren

RE: Oproep: Abonnementen en registreren

Beste allemaal,

Om de een of andere reden kan het forum geen E-mail versturen sinds de brand op de UT, er zal iets nog wel niet helemaal lekker zitten.

Dit heeft twee belangrijke gevolgen. Met het eerste hebben we bijna allemaal te maken: het duurt ontzettend lang om te posten, omdat het forum probeert om de mensen die een abonnement op het onderwerp hebben een E-mal te sturen. Ik heb de tabel van abonnementen leegegooid, maar die moet nu ook leeg blijven.

Mijn verzoek is daarom om geen E-mail abonnementen op topics te nemen. Controleer ook of je niet in je profiel hebt staan dat je op elk nieuw onderwerp automatisch een abonnement krijgt. Staat dit aan, zet het dan uit. Jouw abonnement zal tot gevolg hebben dat degene die in het topic reageert ontzettend lang op zijn post moet wachten terwijl het forum probeert jou een e-mail te sturen.

Het tweede gevolg is dat mensen die zich willen registreren naar alle waarschijnlijkheid ook hun activeringsmailtje niet krijgen.

Mijn verzoek voor deze mensen is om mij een e-mail te sturen op [email:cyx8u35r]e.blok@ieee.org[/email:cyx8u35r], dan zal ik hun accounts handmatig activeren.

Groeten,

Eelke

RE: Oproep: Abonnementen en registreren

Dit verzoek is bij deze opgeheven, alles werkt weer naar behoren.