Signatures/onderschriften

RE: Signatures/onderschriften

Hallo allemaal,

Er was wel eens wat onduidelijkheid over de afmetingen van signatures (onderschriften). Het is voor iedereen wel duidelijk dat hele grote, lange signatures, storend zijn bij het lezen van het forum. Maar: wel of geen tekst, afbeeldingen, hoe groot, etc.

Op een gegeven moment is ervoor gekozen om of maximaal vier regels tekst, of een banner van de standaard "webbanner" afmetingen van 468x60 toe te staan. Of-of dus.

Toch merken we dat mensen graag tekst willen combineren met een afbeelding. Ook is de webbanner eigenlijk wel heel klein, qua afmetingen. Hij is bijvoorbeeld niet eens zo breed als een normale forumpost.

Daarom is de regel tot het volgende aangepast:

Forumregels schreef:
Zorg ervoor dat je signature van een redelijke grootte is (niet meer dan 4 regels of een plaatje van 560x60 - je mag dit ook combineren, bijvoorbeeld een plaatje van 560x30 en twee regels tekst)




Twee dingen zijn dus veranderd: de banner mag breder zijn, en als je wil mag je een banner en tekst combineren (maar dan wel door de banner minder groot te maken). Een banner van 560x60 pixels komt vrijwel exact overeen met vier volle regels standaard tekst op het forum (bij normale browserinstellingen). Het is overigens niet zo dat als je hele kleine tekst gebruikt, je meer regels mag gebruiken; we hebben geen zin om elke keer de meetlat er langs te houden als een signature te lang lijkt te zijn.

Hopelijk komen we hiermee de onderschrift-kunstenaars een beetje tegemoet.

Groeten,

Eelke

RE: Signatures/onderschriften

Beste mensen, ik wil dit nog maar eens even onder de aandacht brengen, want ik ben de laatste tijd weer erg veel mensen aan het PM-en om te vragen of ze hun onderschrift een beetje willen trimmen.

Kijk even of je onderschrift aan bovenstaande eisen voldoet en pas het even aan als dat niet zo is. Onderschriften zijn leuk, maar het moet wel om de tekst van je posts blijven gaan.

Mocht je hierop willen reageren, dan is er een topic in Site Algemeen: http://www.minisevenclub.nl/forum/viewtopic.php?t=17982