Styling en Customizing/Schoonmaak Mini Chat

RE: Styling en Customizing/Schoonmaak Mini Chat

Hallo allemaal,

In de categorie Techniek heb ik een nieuw subforum toegevoegd; "Styling en Customizing". De reden hiervoor is dat het opviel dat er nogal eens onderwerpen in "Mini Chat" verschenen over zaken als stuurtjes, velgen, dakstickers, spuitwerk, etc. Hoort niet echt bij de technische inhoud van Techniek Algemeen, maar het heeft zeker iets gemeen, namelijk het opleuken van je Mini.

In het nieuwe subforum staan direct al een aantal topics. Dit komt doordat ik met de bezem door Mini Chat ben gegaan en alles wat in dit forum zou passen er naartoe verplaatst heb. Vanwege het grote aantal topics waar dit op van toepassing is, heb ik geen "schaduwtopics" laten staan. Ben je dus een topic kwijt in Mini Chat en ging het over een onderwerp voor het nieuwe subforum, dan is de kans groot dat het daar nu terug te vinden is.

De aanleiding van deze toevoeging was een discussie in "Forum Algemeen". De relevante draadjes: http://www.minisevenclub.nl/forum/viewtopic.php?t=961 en http://www.minisevenclub.nl/forum/viewtopic.php?t=978

Groeten,

Eelke

P.s.: Mocht je iets over het nieuwe subforum te zeggen hebben, plaats je opmerkingen e.d. dan in het subforum "Forum Algemeen".