User Icons

RE: User Icons

Ik heb de stoute schoenen maar aangetrokken en e.e.a. geimplementeerd voor de TIMP-Mini's-als-user-icons. Na goedkeuring van park-attendent Mike, natuurlijk. Die zelfs een halve flirt met me begon omdat hij ongetwijfeld dacht dat ik van het vrouwelijk geslacht was - tenminste, ik hoop dat hij dat dacht - vanwege mijn naam, die vrij verwarrend is voor Engelsen :)

Je kunt in het scherm "Bewerk profiel" nu het nummer van je TIMP-parkeerplaats opgeven, waarna je eigen Mini-ikoontje als user-icon wordt gebruikt.

Op dit moment zullen nieuwe gebruikers nog even apart het "Bewerk profiel" scherm in moeten duiken om hun TIMP-Mini op te geven, omdat de registratiepagina nog niet ge-update is.

Als je nou geen flauw idee hebt waar ik het over heb, dan vraag ik ook nog even geduld, ik ben bezig met een update van de FAQ waar alles in uitgelegd wordt. Eventueel kun je ook terecht in het topic hierover in het subforum "Suggesties", daar lezen wel wat mensen mee die het graag uitleggen.

[ Dit Bericht is bewerkt door: Eelke op 2001-12-09 16:51 ]

RE: User Icons

Al vrij snel werd een probleem ontdekt als je zelf je ikoontje hebt gemaakt, maar dat is nu opgelost. Helaas is de oplossing nogal traag (het script moet voor elk ikoontje twee bestanden op de TIMP-server checken op hun bestandstype), waardoor het nu lang duurt voordat de server een pagina heeft gebouwd. Ik denk nog na over een betere oplossing. Ik ben alleen bang dat die er niet echt is :(

RE: User Icons

OK, weer een update op het user-icon-front. Ik dacht dat Ross de ultieme oplossing had (die op zich voor de hand ligt maar hij wel mar even moest willen en kunnen :)), maar nu ik het forum aangepast dacht te hebben zie ik vanaf hier alleen maar kruisjes waar de user icons zouden moeten staan. Het bizarre is dat als ik rechts klik op het kruisje, eigenschappen kies en dan de URL van het user-icon direct in het adres-veld van IE plak het [i:20dy5jod]wel[/i:20dy5jod] werkt. Ik zal morgen op mijn werk kijken of het daar wel werkt en misschien aan mijn IE hier ligt. Zo niet, dan kijk ik er morgenavond naar. Dan ben ik weer thuis en het is toch wat prettiger debuggen met een permanente verbinding dan een inbel-verbinding :)

Als het niet aan mijn IE ligt (en ik zou eigenlijk niet weten waarom, het is IE 6), dan moet het forum het tenminste morgen overdag even zonder user icons doen.

RE: User Icons

Het ligt dus niet aan mijn IE en kennelijk hebben anderen er ook al last van. Zouden mensen die [i:2an6uxmh]wel[/i:2an6uxmh] de user icons (dus de kleine Mini'tjes die bij veel mensen naast hun posts verschijnen) zien op dit moment dat even kunnen melden, bij voorkeur in het topic over de icons in het forum "Suggesties"? Vermeld dan welke browser je gebruikt. Ik ben vooral erin geinteresseerd of mensen die iets anders dan Internet Explorer gebruiken op dit moment de icons kunnen zien.

RE: User Icons

Ze doen het weer, maar vraag niet hoe. Alleen zelf-gemaakte icons (met de editor op TIMP) worden nu getoond. Als je dat (nog) niet hebt gedaan zal je nu toch zo'n rood kruisje naast je posts zien. Wordt vervolgd.

RE: User Icons

YES!! Eindelijk werkt het precies zoals het moet, dankzij de zeer effectieve hulp van Ross Hamilton, de technische man achter the Mini Park. Alle icons zijn nu direct, via een uniforme URL te bereiken. Op deze manier wordt optimaal gebruik gemaakt van de gegevens die TIMP beschikbaar heeft. Alle veranderingen - inclusief het al dan niet activeren van je custom ikoontje op TIMP en veranderingen die je met de editor aanbrengt - zullen nu hier ook te zien zijn.

Als je je ikoontje wil uitproberen kun je dat in dit topic doen.

[ Dit Bericht is bewerkt door: Eelke op 2001-12-19 21:25 ]