Wijziging moderator-team

RE: Wijziging moderator-team

Beste forummers,

Na bijna 3 jaar als moderator op dit forum aanwezig te zijn geweest heeft Bart aangegeven te willen stoppen met moderaten.

Deze beslissing is gebaseerd op verandering in het privé-leven van Bart, hij is in mei vader geworden en door verandering van werk blijft er te weinig tijd over om het forum de aandacht te geven die het verdient. Door te stoppen met moderaten kan Bart zelf beslissen op welk moment hij een bijdrage levert aan het forum en meer ingaan op hetgeen waar zijn interesse naar uitgaat, het oplossen van technische problemen. We weten nog niet of en zo ja wanneer we op zoek gaan naar een vervanger.

Bart, bedankt voor de samenwerking de afgelopen jaren!

Groeten,

Eelke

RE: Wijziging moderator-team

Inderdaad, ik kan helaas niet meer de tijd opbrengen die het forum verdiend en moet keuzes maken. zoals begrijpelijk gaat mijn gezin voor alles. de weinige tijd die ik thuis ben wil ik graag aan mijn dames besteden...

Ik blijf gewoon lid van dit forum en blijf posten en beschikbaar voor mini-vragen, zoals altijd geweest is. maar door niet meer moderator te zijn kan ik zelf beslissen op welke momenten ik op het forum ben.

Ik wens de moderators veel succes voor de toekomst en wil iedereen ook bedanken voor de reakties op de afgelopen 3 jaar moderaten...
d:)b

* Nu ik geen moderator ben en ruim over de 1000 posts heb, mag er een naam bedacht worden O:)