Zoeken en lezen van de FAQ

RE: Zoeken en lezen van de FAQ

Nog even een opmerking. Velen houden zich er netjes aan, maar er zijn toch ook nog veel mensen die volgens mij niet eens weten dat er een zoekfunctie is.

Dus, mensen: zit je met een probleem, denk eerst eens na over wat zinnige zoektermen en vul die in in de zoekfunctie (te vinden via het menu bovenaan het forum). Kun je niks vinden: niet erg, maar zet dat er dan ook even bij. Dan zijn anderen ook bereidwilliger om je te helpen, als blijkt dat je zelf ook al wat moeite hebt gedaan.

Tips:
[list:2g7h9dce][*:2g7h9dce]Zet sterretjes (*) om je zoekterm heen, dus bijv. *snelheid*. Je vind dan ook "kruipsnelheid" en "snelheidsmeter".[/*:m:2g7h9dce]
[*:2g7h9dce]Let op of je aanzet dat je een van de zoektermen wil vinden, of alle zoektermen. Meestal wil je alle zoektermen in een topic gecombineerd hebben.[/*:m:2g7h9dce][/list:u:2g7h9dce]

Samen met de animaties in avatars is er 1 centraal thema: het lezen van de FAQ en de paar regeltjes die daar instaan. Ook deze is te vinden via het menu, dat bovenaan elke forumpagina staat.