Indoor clubdag

RE: Indoor clubdag

[size=75:3oae2xeh][Verplaatst uit Evenementen, dat is alleen bedoeld voor daadwerkelijke evenementen - Eelke][/size:3oae2xeh]
hallo mede forummers en mini mafkezen.

na afgelopen zondag weer na de laatste clubdag van het jaar te zijn geweest, en terleurgesteld thuis tekomen omdat het weer gewoon weer eens heel erg tegen zat .

en dus niet de dingen heb kunnen vinden die ik nodig had omdat er bijna geen 2de hands spul was .

vind ik eigenlijk dat er gekeken moet worden naar een mogelijkheid om een indoor clubdag te houden ergens .

er moet vast wel een lokatie zijn waar dit kan gratis of voor een kleine vergoeding.

dit is al een keer eerder gepost en natuurlijk komen er ook weer de min punten naar boven zoals uitlaat gassen in een hal enz .
dit moet makkelijk op te lossen zijn door vaste tijden aan te houden voor het komen en gaan van de mensen die hun mini die dag willen showen, of met een stand of kofferbak verkoop staan.

er zijn oplossingen zat te vinden denk ik.


het enige wat nodig is dat is een lokatie en een organisatie die het wil regelen.


just my 2 cents

olaf

RE: Indoor clubdag

Wat een geniaal idee!

En als er toch "oplossingen zat" zijn.....kommadoor met je suggesties dan! Ben erg benieuwd naar je ideeën.

Minirijders zijn trouwens wel wat ontberingen gewend hoor, dus een druppeltje regen kan echt geen kwaad, oliebol.

[size=50:3pvajlay](Weetje wat..we bezetten een parkeergarage...kosten á 5 euro per uur....lekker overdekt)[/size:3pvajlay]

RE: Indoor clubdag

De eerste prioriteit van het bestuur is momenteel om een nieuwe locatie te vinden voor de "normale" clubdag. Naar een indoor clubdag is al eens gekeken, maar als ik het me goed herinner was het destijds niet "vanzelfsprekend" hoe dat van de grond te krijgen. Je slaat de spijker op zijn kop: er moet iemand zijn die het wil en kan uitzoeken en -als het haalbaar blijkt- regelen. Daarbij wil het bestuur natuurlijk wel een flinke vinger in de pap houden, omdat het uiteindelijk hun verantwoording is dat het evenement goed georganiseerd wordt. Die twee factoren betekent meestal dat er dusdanig veel "last" bij het bestuur komt te liggen, dat het teveel wordt om bovenop alle andere taken te hebben.

dit is al een keer eerder gepost en natuurlijk komen er ook weer de min punten naar boven zoals uitlaat gassen in een hal enz .
dit moet makkelijk op te lossen zijn door vaste tijden aan te houden voor het komen en gaan van de mensen die hun mini die dag willen showen, of met een stand of kofferbak verkoop staan.



En de stuurvaardigheid dan? Ik denk dat je niet wil weten hoe snel een hal blauw staat als er een dozijn Mini's om beurten een stukje "gummen"...

Al met al vraag ik me af wat het voordeel helemaal is. Je hebt geen last van het weer, maar zo vaak hebben we buiten ook geen last van het weer. De afgelopen clubdag duidelijk wel (althans, ik was er niet, maar heb ook de buien over me heen gehad), maar zo vaak komt het niet voor dat de clubdag echt verregend.

RE: Indoor clubdag

Ik heb ook al een keer voorgesteld om eens te kijken in de bloemenveiling in Eelde.
Daar zijn meerdere hallen en een buitenterrein (met mooi asfalt weet ik uit ervaring ;)) maar het is niet echt centraal.

RE: Indoor clubdag

Het eerste wat bij mij opkomt om een overdekte clubdag te houden en ook wat kunnen gummen is een kartbaan... Daar beschikken ze meestal wel over een goede afzuiging en er zijn mogelijkheden om de inwendige mens te verzorgen. Echter vermoed ik dat de kosten die zoiets met zich meebrengt veel te hoog zijn.

Wellicht zijn er mogelijkheden om een lokatie te vinden waarbij een deel is overdekt...? Ik denk daarbij aan een winkelcentrum met grote parkeerplaats waarbij langs de buitengevel een soort van overkapping hangt...?

Overigens Eelke, ik weet hier in Almere nog wel een leuke lokatie voor de clubdag. Pm me maar voor meer info...

Dennis

RE: Indoor clubdag

In de ijsselhallen zwolle worden ook wel auto/motor evenementen binnen georganiseerd. Tevens buiten een groot parkeerterrein. Misschien niet de beste centraal gelegen locatie, maar wellicht een overweging voor één x per jaar.

link

RE: Indoor clubdag

Ik denk dat de auto's en stuurvaardigheid best buiten kan blijven.
Zoeken we dus alleen nog een binnen voor de standjes met onderdelen en andere prullaria.

Groet ron

RE: Indoor clubdag

Graag zou ik het hier inhoudelijk alleen houden over de voors en tegens van een indoor clubdag. Suggesties voor locaties zijn beter op hun plaats in het eerder gelinkte topic.

default

RE: Indoor clubdag

Misschien is een parkeerterrein van een grote winkel een optie?
Ik weet toevallig dat de praxis net buiten Utrecht een flinke parkeerplaats heeft.
Verder hebben ikea's meestal grote parkeerplaatsen.
Ook de jaarbeurs heeft veel parkeerfaciliteiten, waaronder ook overdekte.

RE: Indoor clubdag

Gorinchem is een stad wat vrij centraal ligt in nederland.
zins een aantal jaren is er een evenementenhal gevestigd vlak langs de snelweg bij dit evenementenhal is voldoende parkeer gelegenheid. naast dit terrein bevind zich nog een macdonalds en een indoor kartbaan. misschien is dit een idee?

RE: Indoor clubdag

Voor ons uit het noorden is het toch echt 200 km rijden..

Jaapio

RE: Indoor clubdag

In Bemmel in Bloemenveiling gebouw is er eens een MiniDag gehouden, ook was hier de finish van Mini Europa Rally

Bemmel ligt dus vlak bij Huissen/Arnhem dus niet echt in het midden van het land.

RE: Indoor clubdag

klopt dat had m-center huissen toen georganiseerd , ik heb dit destijds ook aangegeven.


mischien een optie om het samen met een andere auto club te doen??????

mensen betalen ook entree voor een british car en life style bijvoorbeeld dus , doen ze dit ook wel bij een soort gelijk iets maar dan meer merk gericht toch.

en wat de stuur vaardigheids proeven betreft , bij een indoor lokatie is altijd wel een parkeer terrein ....

ollie

RE: Indoor clubdag

Indoor is wel een goed plan! Met mooi weer kun je altijd buiten nog mini's kijken. Die paar mensen die aan de stv meedoen kunnen eventueel gewoon meedoen met de Wimedo dagen. Dat is nog vaker ook, en ook centraal gelegen. Geloof dat Roald dat al van plan was, wellicht doet goed voorbeeld volgen?

Maarja, dan is de "actie" wel helemaal van de agenda/kalender van de MSCN af. Dat kan ook niet de bedoeling zijn bij een club van een sportief auto'tje... Misschien is dan toch als compensatie iets als een "oldtimerfestival" dag op Zandvoort met vrijrijden en eventueel daar een slalom wel een goed plan? Of een clubdag van vrijrijden.nl.

Maar Aalsmeer bloemenveiling? Is dat centraal genoeg? Die hebben wel vaker evenementen op het terrein.

RE: Indoor clubdag

Rondom Utrecht zijn ook meerdere grote parkeerplaatsen, denk maar aan het parkeerterrein bij evenementenlocatie DeFabrique, nadeel zal wel zijn dat het waarschijnlijk niet gratis is.

RE: Indoor clubdag

Is er niet een transportbedrijf in de regio van Utrecht met een groot terrein?
Misschien dat die wel zijn terrein beschikbaar wil stellen in het weekend???

RE: Indoor clubdag

Hier in Woudenberg zitten er een aantal, rondom Utrecht ook vast wel.
De overdekte locaties lijken mij eerlijk gezegd niets, geen stuurvaardigheid meer zou de clubdag wel erg saai maken.

RE: Indoor clubdag

Ook voor de niet deelnemers is het wel leuk om te kijken inderdaad.

Maar de Mini7clubNL heeft toch best veel betalende leden/sponsors? Als iets een beetje geld moet kosten dan moet dat toch te behappen zijn? Of stond die cash op een DSB account? ;)

RE: Indoor clubdag

zoals al door vele gezegd is de stuurvaardigheids proef kan altijd buiten op een parkeer plaats .........


ollie

RE: Indoor clubdag

mits het alleen indoor wordt in de 'koudere' maanden vind ik het niet zo'n gek idee.

Ik heb eigenlijk net zo weinig zin om in de zomer met 30graden binnen te zitten, dan regen op mijn hoofd te krijgen in de winter.

Maar goed het heeft allebei wel zijn charmes.

RE: Indoor clubdag

Nogmaals, dit topic gaat alleen over het idee van een indoor clubdag. Er is een ander topic over mogelijke locaties in verband met de verhuizing en het is wel zo nuttig om die suggesties bij elkaar te houden. Wat betreft kosten: de veemarkt is ook niet gratis, hoor... ;) Loskoppelen (of zelfs helemaal laten vervallen) van de stuurvaardigheid is momenteel geen optie waar rekening mee gehouden wordt.

Mijn persoonlijke kijk op indoor: het kan in sommige gevallen wel prettig zijn en misschien zijn er best wel mogelijkheden, maar precies wat Reneend zegt, 's zomers met 30 graden wil je toch niet binnen zitten. Aangezien er al een noodzaak is om sowieso een andere locatie te vinden, zal de voorkeur daarbij toch waarschijnlijk uitgaan naar iets wat zo dicht mogelijk ligt, qua faciliteiten, bij wat we gewend zijn. Maar, er wordt naar alle (serieuze) opties gekeken en ik zie geen reden waarom "indoor" daarbij een fundamenteel struikelblok zou moeten zijn. Reken er echter niet op dat het bestuur nu [i:lj09t1x3]naast[/i:lj09t1x3] een nieuwe locatie (waarschijnlijk outdoor) [i:lj09t1x3]ook[/i:lj09t1x3] op zoek gaat naar een tweede locatie, voor een indoor-evenement. Nogmaals, suggesties voor mogelijke locaties graag in het al bestaande topic over mogelijke nieuwe locaties voor de clubdag.