Crash-test

default

RE: Crash-test

Hoe ziet een MINI eruit na een crash-test?
http://vech.de/mini/images/horror/crashmov.htm

grtzz Martin

RE: Crash-test

auw

RE: Crash-test

Hoi,

Dit vind ik geen leuk onderwerp. Ben net op de snelweg weggeslipt!! Vol de vangrail in!! Kreeg haar niet geheel meer uit de slip gestuurd na 2 rondjes te hebben getolt. Nu is mijn mini aan de rechtervoorkant kapot!!

GRTNX Cyril

Die baalt!!!!!

RE: Crash-test

Auw, alles goed met je? Je moet een MINI ook niet behandelen als een Mini, is vragen om problemen... Hoe kwam je eigenlijk in die slip? Is het de regenn geweest? Tip voor iedereen: Naa een lange droge periode, als het daaarna gaat regenen, echt op je hoede zijn: Er ligt dan veel vuil/rubber op het wegdek, en het kan echt spiegelglad worden. Na een dag regenen is het meestal wel weer een beetje normaler.

Ben zelf weleens geslipt, maar op de een of andere manier heb ik een behoorlijke natuurlijk reflex als ik voel dat het fout gaat, en heb tot nu toe nog die 2 keer de wagen goed op de weg weten te krijgen. Dus bij een slip: Rustig blijven, gas los, koppeling in, en met beleid de kant op sturen die je wil gaan. Vooral met dat laaste gaat het bij de meesten fout, die gaan over corrigeren. Een klein stukje draaien is meestal genoeg. Volgens mij hebben we weer stof voor een nieuw topic :D.

In iedereval goed te horen dat je er zelf wel heelhuids vanaf bent gekomen, Cyril!

RE: Crash-test

HOi,
Het was lang droog geweest en nu regende het were. MAarer lag niet veel water op de weg. In eens bij het invoegen op een viaduct schoot mijn achterkant volledig weg! Ikl tolde bijna twee keer rond toen kreeg ik de mini redelijk oner controle en gleed ik met +- 10 km / h tegen de vangrail. Wat bleek ik had een kapotte achterband! Misschien klapband of aqua-planning ik zla het nooit weten!
Nu snel maken! HEt voor sub-frame lijkt niet geraakt alleen de neus is bovenop stuk gebogen! Zelfs de bumper is nog heel!
ALs ik meer wet mail/ post ik het wel!

GRTNX Cyril

RE: Crash-test

Ok, dit was met je echte Mini, niet met een MINI? Omdat dit onder MINI staat, dan helemaal balen! Misschien moet dit verplaatst worden naar Wat heb jij vandaag kapot gereden topic?

RE: Crash-test

Gaat niet, ik kan alleen topics splitten (in twee topics) en hele topics naar een ander subforum verplaatsen. Ik kan geen individuele posts naar een ander topic verplaatsen.

Maar inderdaad, jullie zijn redelijk off-topic bezig :)