Gespot - MINI Red Bull

RE: Gespot - MINI Red Bull

Vandaag 8/2/5 ontdekt dat er in Waalwijk toch wel smaak te vinden is.

Gespot in de Mr. van Coothstraat een Red Bull MINI.
Zwaaien had vanuit de Volvo niet echt nut... |:(

RE: Gespot - MINI Red Bull

Zwaaien naar het Red-bul promoteam heeft niet veel zin. Dan denken de meiden alleen maar dat ze mooi zijn. Nagenoeg alle red-bul promo-party animals zijn niet zo into Mini dat ze het zwaaien begrijpen.

RE: Gespot - MINI Red Bull

Die promo dames van Red Bull hebben inderdaad weinig met mini. Was laatst bij B. van Leeuwen en daar stond een mini van Red Bull. Drijfstand compleet door het blok geslagen. Blok en versnellingsbak compleet aan gort. Tja, dat krijg je ervan als je niet zo af en toe naar je olie kijkt! |:( :?

RE: Gespot - MINI Red Bull

Nou...Ik heb toch wel een andere ervaring met de vrouwelijke Red Bull promoters. Toen ik mijn Mini ging ophalen na de koop werd ik op de ring van Amsterdam door twee aller vriendelijkste dames onthaalt met een glimlach, non verbale complimentjes [size=75:266f053p](over de auto natuurlijk :P )[/size:266f053p] en enthousiast gewuif.. :)

Groetjes :+)

default

RE: Gespot - MINI Red Bull

Heb 'm laatst ook zien rijden! Gave bak!

RE: Gespot - MINI Red Bull

Bij ons om de hoek staat er in de straat altijd een Xi Mini...echt mooie kleuren en logo, het logo valt niet eens als eerste op, is keimooi, zal wel eens kijken of ik er een foto van kan maken een keer...