Haarlemsdagblad.nl

default

RE: Haarlemsdagblad.nl

8 april 2004

Mini scheurt met 200 km weg
De politie heeft afgelopen nacht een Mini achtervolgd die veel te hard reed. De bestuurder, een Amsterdammer, scheurde door het centrum van Haarlem en haalde tijdens de achtervolging richting hoofdstad bijna 200 kilometer per uur. Pas in Amsterdam konden de agenten de man staande houden.

RE: Haarlemsdagblad.nl

O:) ...is wel hard door het centrum, en erg onverstandig. Meteen je roze papiertje inleveren + auto inleveren, tis maar de vraag of hij/zij dat ervoor over had.

RE: Haarlemsdagblad.nl

:)\\_ d:)b O+

RE: Haarlemsdagblad.nl

...is wel hard door het centrum




Zeker voor Haarlem, ben daar op gegroeid, en er zijn echt niet veel plekken waar je 200km kan halen. Randweg? -> te veel flitspalen. Zal dus wel al bij de Amsterdamse poort geweest zijn, en dat is niet echt centrum meer. Beetje raar blijft het wel.

RE: Haarlemsdagblad.nl

Wel goed lezen, lieve mensen:

De bestuurder, een Amsterdammer, scheurde door het centrum van Haarlem en haalde tijdens de achtervolging richting hoofdstad bijna 200 kilometer per uur.



Er staat niet dat deze snelheid in het centrum van Haarlem werd gehaald. Op De Haarlemse weg is het 's nachts niet zo'n groot probleem.

RE: Haarlemsdagblad.nl

okee okee okee...

RE: Haarlemsdagblad.nl

En op de weg waar je haarlem in komt rijden staat geen flitser (toch??) alleen als je haarlem uitgaat (tot ziens in haarlem, flits flits!!!)

RE: Haarlemsdagblad.nl

Hangt er van af waar je d'r uit gaan. Aan de oostkant zijn twee uitgaanswegen, ik meen waarvan één met flitser. Aan de zuidkant is er één uitvalsweg, zonder flitser. Maar deze persoon zal wel via de oostkant gereden zijn, aangezien hij naar Amsterdam ging.

RE: Haarlemsdagblad.nl

'Mini rijdt 3300 kilometer per uur'

Een Belgische automobilist heeft een boete thuis gestuurd gekregen omdat hij meer dan 3300 kilometer per uur had gereden. Volgens de bon had hij meer dan 'Mach 3' gereden in een buitenwijk van Brussel.

De politie heeft na het ontdekken van de fout excuses aangeboden aan de automobilist en geeft een foutief ingestelde radar de schuld.

Volgens de politie had de bon nooit verzonden mogen worden, omdat snelheden van dien aard nooit serieus genomen worden. De politie heeft beloofd de radar zo snel mogelijk te repareren.

RE: Haarlemsdagblad.nl

zie ook http://www.minisevenclub.nl/forum/viewt ... highlight=

Was dat maar eens in Haarlem gebeurt, was ik wel gaan kijken. :+)