Machtsmisbruik door moderator

default

RE: Machtsmisbruik door moderator

Beetje jammer dat mijn vorige post verwijderd is, ik viel niemand persoonlijk aan en het was volkomen in overeenstemming met de forumregels. Als iemand niet tegen kritiek kan, is er toch een volwassener methode om dat te uiten lijkt me. Ik ben benieuwd of die persoon mans genoeg is om deze post te laten staan. Nogmaals, ik vind het buitengewoon jammer dat nieuwe leden op een dergelijke manier worden terecht gewezen.

RE: Machtsmisbruik door moderator

Jouw post staat er gewoon nog, alleen in Forum Algemeen. Ik had deze verplaatst uit Nieuwe Mini Algemeen. Normaal hoort er een link achter te blijven in het oude forum, wat daarmee gebeurd is weet ik niet en ik snap dat ook niet, ik had zelfs gecontroleerd dat hij er stond, omdat ik dit anders wel verwacht had. Bij deze dus alsnog de verwijzing naar je eigen topic, maar nu in een andere rubriek. http://www.minisevenclub.nl/forum/viewtopic.php?t=5791

Ik vind dat je wel iets minder hoog van de toren mag blazen. Je zoekt meteen het slechtste in mensen, dat vind ik op mijn beurt nou buitengewoon jammer. Zeker als je nieuw bent op een forum zou ik zelf een beetje de kat uit de boom kijken voor met beschuldigingen te komen.

Ik zet dit topic op slot, we kunnen verder discussieren in het topic wat je eerder opende (zie link hierboven).