Typisch MINI momentje

RE: Typisch MINI momentje

Kom ik net uit mn werk kom ik op een polderweg achter een splinternieuwe Jaquar Sovereign te rijden. De bestuurder kijkt flink in zn spiegels en trapt opeens het gas in.. dus ik erachteraan 8)

Na een paar kilometer achter de Jaquar aangereden te zijn stopt de chauffeur in de berm, het raampje gaat open en hij geeft het teken dat ik ff moet stoppen. Dus ik stop naast hem en doe mn raam open.

Zegt de chauffeur (een echte directeur, jaar of 60 en stevig in pak) dat hij ff wilde zeggen dat ik een hele mooie auto had. Hij had vroeger een Mini gehad en vond de nieuwe MINI wel heel erg leuk. Ook vond ie dat ze wel erg snel waren, hij kon me niet kwijt raken in zn spiegel :D

Dus ik vroeg aan hem of ik ff voor zou rijden om te laten zien hoe snel een MINI was.. ik heb hem alleen maar heel klein zien worden in mn spiegel 8)

RE: Typisch MINI momentje

Dus je was bijna je MINI kwijt ;) Car jacking :?

Anyway.... dit zijn de leuke momenten :o keep on enjoying :+)

RE: Typisch MINI momentje

jivecar schreef:
Car jacking :?




Dat doen ze toch niet bij ons in het dorp joh ;)

RE: Typisch MINI momentje

ik mag aannemen dat het weggetje veel bochtjes had, dus extra FUN !!!! 8)
....De dir. zal wel gebaalt hebben dat hij je niet bij kon houden later :D

RE: Typisch MINI momentje

Rij ik vanochtend richting mn werk, wordt er achter me geseind met groot licht. Weer die Jaguar rijder, dit keer met het duimpje omhoog :D

RE: Typisch MINI momentje

Kijk da's nou dubbel FUN !!!! 8)
Rijden in de MINI en nog een duim omhoog als goedkeuring.(volgende keer stoppen en zeggen dat hij ook een rondje mag O:) )