Dilemma

RE: Dilemma

Op 1 september ben ik na 9 jaren van zelfstandigheid weer bij een werkgever begonnen. En wat blijkt.. volgens de lijst is als leaseauto een Cooper S mogelijk. Omdat mijn huidige leaseauto is overgenomen duurt het nog 2 jaar voor ik een andere krijg. Kan ik lekker lang nadenken over de vraag of ik weer kies voor de ruimte, het comfort en alle electrische snufjes van de Laguna Grand Tour die ik nu heb of kies voor de krappe beenruimte achterin maar overbemeten motor en sportiviteit van de Cooper S. (Let wel: naast de Kensington, niet ter vervanging daarvan!).
Wat kan het leven toch ingewikkeld zijn ;)

Ton

RE: Dilemma

2 jaar wachtten voor een nieuwe auto???
kleine tip, draai na een onderhoudsbeurtje een carterplugje eruit en gegarandeerd een nieuwe wagen bestellen... >:) >:) >:)

ookal ben je zelf verantwoordelijk voor vloeistof peilen in je wagen, de wagen heeft dezelfde dag een beurt gehad dus garage is verantwoordelijk.

let wel op je km-stand, het moet aantrekkelijk zijn om de auto af te schrijven voor de leasemaatschappij...

;) ;) ;)

RE: Dilemma

tegen die tijd dat jij er een kan leasen, zitten in ieder geval de nieuwe motors erin.
Och en geduld is een schone zaak O:)

RE: Dilemma

de "nieuwe" motor???

Ik was aan het kijken naar de optie om een MINI te gaan leasen bij de baas, krijg ik vandaag te horen dat ik voor langere tijd helemaal op kantoor zit: inleveren leasebak :( :( :( ..maar ja, economie hè. Ach iedereen moet nu blij zijn dat 'ie werk heeft als ik zo de berichten hoor...! :|

RE: Dilemma

Da's mooi |:(
Duimen dat de economie wat aan gaat trekken, dan zijn al deze vervelende dingen ook snel voorbij!
Nog een optie O:) sparen..........