foto's bordeau MINI gezocht

RE: foto's bordeau MINI gezocht

Zoals de titel al doet vermoeden ben ik op zoek naar foto's van een nieuwe mini met een bordeau (wijnrode) kleur liefst dan nog eens met wit dak! Wie kan mij enkele foto's van de buitenkant bezorgen. Op de officiele pagina van MINI staat deze kleur jammer genoeg niet bij de mini configurator. De foto's zijn voor eigen gebruik, je zal ze dan ook nergens gepubliceerd vinden. (discretie is dus gewaarborgd)

alvast bedankt
Tim

RE: foto's bordeau MINI gezocht

Probeer eens onder velvet red te zoeken.
Dat is namelijk de kleur die jij bedoeld (alleen uit de collectie, nu)
Het meeste kans heb je op amerikaanse sites, daar loopt de kleur nog wel voor zover ik heb begrepen.

RE: foto's bordeau MINI gezocht

bedankt voor je reactie quicksilver! Met velvet red is er idd wat meer te vinden! Maar voor zover ik begrepen heb op enkele forumposts op mini2.com is de kleur ook in Amerika niet meer te verkrijgen. Als er zijn die nog mooie foto's hebben laat ze maar komen!

Tim

RE: foto's bordeau MINI gezocht

één van onze clubleden heeft z'n MINI in die kleur gekocht in augustus, en hij zei dat het een nieuwe kleur was. Volgens mij bestaat die toch al bijna een jaartje ofzo, maar je ziet ze gewoon weinig. Het feit dat ze nu niet meer verkocht worden (dat begrijp ik toch goed ?) bevestigt mijn vermoeden alleen maar.

Bart.

RE: foto's bordeau MINI gezocht

T!MM schreef:
Zoals de titel al doet vermoeden ben ik op zoek naar foto's van een nieuwe mini met een bordeau (wijnrode) kleur liefst dan nog eens met wit dak! Wie kan mij enkele foto's van de buitenkant bezorgen.




Ik heb er één gevonden, alleen met een klein steenslagputje in de voorruit. Met een beetje photoshop is die zo weg ;)



En nog een paar:











Genoeg zo :?

Mocht je op zoek zijn naar meer foto's, kijk dan maar ff op het forum van link. Als je dan zoekt op Velvet Red (in de titel) krijg je een hele lijst met topics over Velvet Red MINI's :D

RE: foto's bordeau MINI gezocht

De meeste foto's had ik zelf ook al gevonden op mini2.com toch bedankt! Snap eigenlijk niet waarom je deze kleur niet vaker ziet? en het zal er dus niet op beteren! Het ziet er toch prachtig uit. niet?

RE: foto's bordeau MINI gezocht

Nou ik denk dat ik dat wel weet, het is een hele mooie kleur in het licht maar in het donker ( en dan bedoel ik regenachtig weer) dan is het net bruin.
En de meeste mensen vinden een bruine MINI niet mooi...... ;)