aanpassingen op de algemene website

RE: aanpassingen op de algemene website

Ik vroeg mij eigenlijk af waarom diverse zaken op de website niet worden aangepast.
Dan vooral bij links, daar mis ik de updates.
Ik heb al eens heel lang geleden een mail gestuurd naar Wouter om te vragen of hij mijn omschrijving kon veranderen van onze website omdat we geen 4 mini's hadden. Nu hoeft het eigenlijk niet meer want we gaan weer terug naar 4 dus... :9

Ook MiniCentre Huissen en de Mouse Village staat er nog steeds op.
Alsmede dat er 3000 leden zijn...
Tevens vind ik het erg onduidelijk over wie en hoe te mailen van het bestuur.
[size=75:kuttykau](waar stond dat ook al weer???)[/size:kuttykau]
En wie moet je hebben als het specifiek ergens over gaat?

Ik snap wel dat jullie het allemaal erg druk hebben, maar was maar gewoon een vraagje van: gossie hebben jullie dat ook gezien?

RE: aanpassingen op de algemene website

In het geval van links moet je inderdaad Wouter mailen.

Er is niet echt een expliciete pagina die uitspelt wie je waarover moet benaderen, maar je kunt als het goed is wel de juiste persoon kiezen vanuit de pagina [i:1tuibj9c]Bestuur[/i:1tuibj9c] en de pagina [i:1tuibj9c]Website[/i:1tuibj9c], die je beide vind via de voorpagina (link, vanuit andere delen van de site kun je daar terug komen door op het kleine MSCN-logootje links boven te klikken).

Als je een vraag of opmerking hebt over de website en je hebt iemand anders benaderd maar krijgt geen gehoor, dan kun je altijd nog bij mijn aankloppen.

RE: aanpassingen op de algemene website

Inimini schreef:

Alsmede dat er 3000 leden zijn...



Overigens, er staat dat de club "zo'n 3000 leden" heeft (tenminste, op de voorpagina, waar ik vanuit ga dat je het daar over had). Het is welliswaar van iets meer dan 3000 gedaald tot iets meer dan 2700, maar naar mijn idee is het niet incorrect of misleidend om te zeggen dat de club "zo'n 3000 leden" heeft.

RE: aanpassingen op de algemene website

nee oke ik dacht dat het er een stuk minder waren, heb ik me vergist, sorry :o vautje we komen wel weer aan de 3000 hoor ;)