digotal mini (photoshop)

RE: digotal mini (photoshop)

Iis het misschien een leuk idee om,net als het engelse forum, een digital mini topic te openen? Vind het namelijk wel leuk om af en toe wat minis voor mensen te photoshoppen. Maar ik ben nu vaak langer bezig met zoeken dan met shoppen :P

RE: digotal mini (photoshop)

Niet allemaal tegelijk... ;)

RE: digotal mini (photoshop)

tis ook meer om verzoekjes denk ik. Zo van kan iemand op mijn mini een setje revo velgen shoppen. zodat hij kan zien hoe het er ongeveer uit komt te zien. Of als je je mini in een bepaalde kleur wilt hebben..

De photoshop contest topics zijn idd een stille dood gestorven.

Jaapio

RE: digotal mini (photoshop)

Ja, dat is nu juist mijn punt...

Iedereen zet z'n verzoekjes nu een beetje overal en nergens neer
en ook met verschillende termen als fotosjop, photoschop, photoshop, shoppen

Dus zijn die topics vrij lastig terug te vinden, waardoor mensen geen reactie krijgen op hun aanvragen, en een topic dus een stille dood sterft...

Hetzelfde geldt voor de photoshop contest idd...

Daarom leek het mij een goed idee om deze topics wat beter te ordenen in een digital mini / digitale mini topic, toch? :+)

RE: digotal mini (photoshop)

Je kunt natuurlijk ook zo nu en dan even zoeken op "photoshop" ofzo :) De aangewezen plaats voor dit soort zaken is Mini Chat. Je kunt deze argumentatie voor zo'n beetje elke denkbaar deel-onderwerp opzetten en we willen het aantal rubrieken wel een beetje binnen de perken houden.

RE: digotal mini (photoshop)

Berichten met/over concrete Photoshops gesplitst naar een apart topic (in plaats van alleen naar de eerste zin van mijn laatste post te kijken had iets meer aandacht voor de tweede wel handig geweest... ;) O:))