Doorverwijzing webmaster/beheerder

Doorverwijzing webmaster/beheerder

Ingediend door (b)engeltje op

Beste heren,

Is er een mogelijkheid om een verwijzing te maken richting de beheerders voor het melden van een topic voor iets anders dan ongepast? Vroeger kon je namelijk een melding maken om iets te laten verplaatsen, maar dat gaat met alle nieuwe software volgens mij niet meer.

Het gaat om het topic in de groep NM. Daar heeft iemand een vraag geplaatst over een Mpi. Dat hoort echt thuis in de Classic-groepen.

Groeten, Bram

RE: Doorverwijzing webmaster/beheerder

Hoi Bram,
Op dit moment is de enige manier om dit te melden een linkje naar het topic mailen naar webmaster@minisevenclub.nl

Er wordt nog wel gekeken naar aanpassing van de opties in het forum, maar fijn als je nu de melding per mail doet.

Hartelijke groeten,

Natascha 

 

RE: Doorverwijzing webmaster/beheerder

Op zich is het denk ik ook prima om daar de "Markeer als ongepast" voor te gebruiken. En het is denk ik goed om dat een wat algemenere benaming te geven, zodat het wat breder inzetbaar is.

RE: Doorverwijzing webmaster/beheerder

Hoi Eelke,

Als het een soort van meldingenknop wordt, dan is dat zeker makkelijker. Dan worden de webmasters/moderators niet overspoelt met mails en is het toch mogelijk om dit soort meldingen te doen.

RE: Doorverwijzing webmaster/beheerder

Ik heb er een ticket voor aangemaakt (het gaat allemaal niet supersnel, maar gestaag). We kijken dan gelijk of makkelijk te doen is om een commentaar bij je melding te geven, zodat je er ook een reden bij kunt zetten, of bijv. een suggestie waar het beter past.