Forumstickers

RE: Forumstickers

Voor wie de thread over de forumstickers niet echt volgt: ze zijn dus klaar, ik heb een voorraadje in mijn bezit.

En zo ziet het eruit op een auto:



Het zijn raamstickers die aan de binnenkant van het raam geplakt moeten worden. Anders zijn ze in spiegelbeeld.

Je kunt op twee manieren aan een sticker komen:
[list:1aq94a58][*:1aq94a58]Bij mij op evenementen (heb ik wat anders te doen, heb jij pech O:)). Wil je naar een evenement komen om daar een sticker in ontvangst te nemen, stuur me dan kort van tevoren even een PM, dan heb je de meeste kans dat ik er ook aan denk om de stickers mee te nemen (ervaring leert dat ik het anders wel eens wil vergeten :x). Kosten: korte kennismaking en de belofte dat je de sticker ook echt gaat opplakken :) Dit heeft wel de voorkeur aangezien ik het wel leuk vind om forummers te ontmoeten.[/*:m:1aq94a58]
[*:1aq94a58]Ben je niet in de gelegenheid om naar een evenement te komen, dan mag je mij ook een A4-envelop sturen met je eigen adres en voldoende postzegels erop (of niet, als je de strafport wil betalen ;)). Stuur me in dat geval even een PM, dan stuur ik je mijn adres.[/*:m:1aq94a58][/list:u:1aq94a58]

[size=84:1aq94a58]Tip: maak het raam eerst nat met water waar een klein beetje afwasmiddel in zit voor je de sticker erop plakt; het beste is vernevelen met bijv. een plantenspuit, maar met een sponsje gaat het ook. Leg dan de sticker er voorzichtig op. Het water zorgt ervoor dat de sticker tegen het raam wordt gezogen, maar nog wel voorzichtig te bewegen en evt. los te halen is. Zit hij naar tevredenheid, dan ga je er stevig met een raamwisser overheen (sticker wel vasthouden!) om het water er onderuit te duwen. De sticker zit nu vast.[/size:1aq94a58]

[size=75:1aq94a58][Edit: optie om een envelop op te sturen toegevoegd][/size:1aq94a58]

RE: Forumstickers

Eerstkomende gelegenheid is op de STV, aankomende zondag. Ik zal daar als alles goed gaat toch op een redelijke tijd zijn, in tegenstelling wat ik eerder zei.

RE: Forumstickers

Da's mooi! Ik kom er zekere een scoren voor de Van, de Balmoral is en blijft vooralsnog stickervrij, de parkeervergunning daargelaten naturlijk :)

RE: Forumstickers

En een foto van de sticker op een auto (de Brooklands van ma):



"Maar liefst" drie stickers afgezet op de STV vandaag (we zijn elkaar misgelopen, Erik). Ook niet veel forummers gezien. Wel weer een nieuw gezicht leren kennen (Patrick). Volgende kans is waarschijnlijk de Kersenrit.

RE: Forumstickers

Eelke schreef:
"Maar liefst" drie stickers afgezet op de STV vandaag.




Waarvan ik er twee in ontvangst heb mogen nemen :D

RE: Forumstickers

Hebbert.. ;)

RE: Forumstickers

Zoals al aangekondigd zal ik inderdaad aanwezig zijn op de Kersenrit. Als je een sticker wil hebben, schroom niet om me aan te spreken. Maar zoals al eerder gezegd: hebben is plakken (hoeft niet meteen, natuurlijk).

Deze keer herkenbaar aan de witte Cooper:



[size=75:3prc7rwm][Edit: URL foto gecorrigeerd][/size:3prc7rwm]

RE: Forumstickers

Eerst je ruit ontvetten met wasbenzine is ook gegarandeerd goed en netjes opplakken.

RE: Forumstickers

Het is inderdaad geen slecht idee om je ruit eerst schoon te maken. Maar het idee van het water met schoonmaakmiddel is dat de sticker niet direct vast zit en je nog een beetje kan schuiven; hij hoeft dus niet meteen goed te zitten.

RE: Forumstickers

Daar heb je ook weer gelijk in Eelke ;) Ik heb je Mini gezien, echt superstrak joh!!

RE: Forumstickers

Tx. De score was trouwens goed, qua stickers (heb jou niet gezien voor een stickertje ;))

Acht afgezet, vandaag: drie richting Cindy en Richrd, voor S-Coopje, Flits en Mr.Bean. Drie richting Hazerswoude, voor Marc, Mark en Dirk. En dan nog 1 voor Bertina (Tincu) en 1 voor Remco. Dus er rijden binnenkort alweer 13 auto's met forum-sticker rond. En nogmaals, ze kosten een kennismaking, ken ik je al dan zijn ze zelfs helemaal gratis ;)

default

RE: Forumstickers

mocht je er nog een hebben voor mij dan hoor ik dit wel.

grttzz Martin

RE: Forumstickers

Ik heb er 1 voor iedereen, dus ook voor jou, Martin [ wat zeg ik, hoeveel Mini's hadden jullie? Er mag er toch zeker wel 1 op de Chelsea en ook 1 op de van, of niet?]. Zeer binnenkort zal ik niet meer bij kunnen houden wie nu wel en wie niet een sticker heeft gekregen, dus gewoon erom vragen, hoor.

default

RE: Forumstickers

Twee dus. 8)

Thanx

RE: Forumstickers

wanneer is de eerste beste keer dat ik je tegen kom eelke?
stickertje hebben!!!! :D
ff vraagje tussen door
wie van de forummers komen naar de mini parade in honselerdijk(naaldwijk)??

RE: Forumstickers

Vraagje tussendoor mag je in "Evenementen algemeen" nog een keer stellen.

Wanneer je mij tegenkomt? Dat hangt er een beetje vanaf. Hou dit topic in de gaten, daar geef ik in elk geval aan of ik naar een evenement kom. En als ik dat vergeet laat ik meestal in het topic van het betreffende evenement wel weten dat ik kom.

Mensen die in de buurt wonen zijn in principe ook welkom om even langs te komen. De koffie staat niet klaar, maar het koffiezetapparaat is altijd klaar voor actie :)

RE: Forumstickers

hmm langskomen kan wel,kan ik die mooie auto ff komen bewonderen :):):)

RE: Forumstickers

Eelke gaat NNM 6 lukken dit jaar voor jou want dan kom ik je zeker ff zoeken voor een sticker.
neem ik gelijk glassex mee plak ik hem meteen op.

greetz

RE: Forumstickers

Ik ben bij NMM 6. Ik vermeld hier zowiezo vantevoren of ik op een evenement ben (als ik eraan denk :?), dus ga je ergens naartoe dan kun je hier ff checken of ik kom met stickers.

RE: Forumstickers

kom gewoon naar de mini parade in Naaldwijk
,kan je gelijk stickers meenemen :)

RE: Forumstickers

Heb je nog genoeg stickers?

RE: Forumstickers

Zat!

RE: Forumstickers

mooi zooi!!

RE: Forumstickers

Dan is de vraag nu Eelke.
Het is nu een paar weken voor de NMM 6.
Heb je je zelf ook al ingeschreven? en kom je dan ook met de stikkers?

RE: Forumstickers

Eelke schreef:
Ik ben bij NMM 6.



:) Natuurlijk neem ik dan ook stickers mee. Trouwens, jij kwam toch ook naar de film in Vlissingen? Dan neem ik ook "gewoon" mee, hoor. Het is mijn bedoeling dat ik ze gewoon bij elk evenement bij me heb.

RE: Forumstickers

Komende zondag ben ik een groot deel van de dag op het British Race Festival op het TT Circuit in Assen. Mocht iemand die een sticker hebben daar ook naartoe komen, laat het dan even weten, dan neem ik ze mee.

RE: Forumstickers

Komende zondag neem ik stickers mee naar de NMM. Ik ben te herkennen aan mijn dwaze voorkomen en de witte Mini Cooper met zwart dak (zie eerder in dit topic, ander opvallend kenmerk: witte velgen).

RE: Forumstickers

Dus ook op het NMM beschikbaar, mooi! :D Dan doe ik weer mijn best om niet gezien en herkend te worden als zijnde...je raad het al! ;)

RE: Forumstickers

ik wil ook wel zo een sticker maar zit er niet in dat ik voorlopig op een meeting kom eerst maar eens me mini gekeurd hebben maar ik heb er wel zo een oranje sticker in de vorm van een mini op zitten heeft deze nog een betekenis of niet ?

RE: Forumstickers

Uit een ander topic:

Zenn schreef:
maar als iemand dus niet naar evenementen komt of jou toevallig niet ergens treft, tijdens het winkelen of zo..........hebbie gewoon Pech gehad??
Jammer........... :?



Tijdens het winkelen heb ik zelden forumstickers bij me. ;)

Wat kan is mij een geadresseerde en gefrankeerde A4-envelop opsturen. Dan wil ik daar wel een sticker in doen en hem weer op de bus gooien. Ik weet alleen niet of de sticker dat een beetje overleeft.

Ik ga niet met overmaken van portokosten aan de slag en ook niet voor de envelop zorgen, adressen schrijven en postzegels plakken want ik heb geen idee hoeveel animo daarvoor is en als het mijn neus uitkomt kan ik niet ineens ermee ophouden.

RE: Forumstickers

Cypress: sorry, ik had je reactie niet gezien. De oranje sticker is het logo van de Mini Seven Club Nederland, zoals je ook op de voorpagina van deze site kunt zien. Hij zou moeten betekenen dat de eigenaar lid is van de club, maar vaak betekent het ook dat een vorige eigenaar lid was van de club ;)

default

RE: Forumstickers

Helemaal te gek!!!
Adres is dat ergens bekend?? of krijg ik dat via een pm?? of hoe doen we dat??
Maar ik vind het wel heel cool dat ik er toch eentje kan bemachtigen...of hie het overleeft naar Limburg gok ik er dan maar op !!!
:D Zenn

RE: Forumstickers

ik begreep dat ik hier mn vraag moest plaatsen:

dus als ik het goed begrijp kan ik niet aan de forumsticker komen als ik niet op evenementen kom?

dat zou sunny iets minder sunny maken :?

toch-wel-sunny 8)

wil 'm uiteraard wel betalen als dat mogelijk is, en per post ontvangen bijvoorbeeld.

default

RE: Forumstickers

Sunny,

FF een pagina terug lezen...... het bericht van Elke

Wat kan is mij een geadresseerde en gefrankeerde A4-envelop opsturen. Dan wil ik daar wel een sticker in doen en hem weer op de bus gooien. Ik weet alleen niet of de sticker dat een beetje overleeft.


RE: Forumstickers

bedankt Zenn...

(zo zie je maar, in je eentje red je het nooit)

sunny 8)

RE: Forumstickers

ik wil er wel een reserveren...

RE: Forumstickers

Reserveren is niet mogelijk, maar ook niet nodig, ik heb er nog genoeg. Als je naar een evenement komt kun je me even helpen herinneren. De meeste ritten van de MSCN ben ik wel bij en als ik eraan denk heb ik ook de forumstickers bij me.

RE: Forumstickers

Kom je ook naar de Midden Limburg rit??? ik ben nog steeds forum-sticker-loos. :P

RE: Forumstickers

Ja, ik kom naar de midden-limburg-rit. Gewoon vragen naar de stickers, want ik kan niet onthouden wie er allemaal een sticker wilde (vooral als ik er geen gezicht bij weet).

RE: Forumstickers

mooi, zie je me dan wel verschijnen :)

RE: Forumstickers

Eelke, bedankt voor de stickers bij de Frieslandrit, Ze prijken al op de mini's...

RE: Forumstickers

Bedankt voor de sticker :) we waren een beetje enthousiast geloof ik haha!

RE: Forumstickers

ik heb van demelza ook een stickertje gekregen :)

van de week Flame maar eens wassen en de sticker plakken...

RE: Forumstickers

FrostiE_999 schreef:
Bedankt voor de sticker :) we waren een beetje enthousiast geloof ik haha!



Je meent het >:)

RE: Forumstickers

Als Eelke er niet is kun je ze ook voortaan bij mij krijgen! Mits ik er dan wel ben natuurlijk...

RE: Forumstickers

Inderdaad, Inimini (Marloes) is de officiele dependance voor forum-stickers voor het zuiden van het land. Ik weet nog niet hoe vaak het gaat voorkomen dat ik niet op een rit ben, maar misschien is er iets voor afhalen te regelen.

RE: Forumstickers

Ik heb me van het weekend aangemeld als lid van de mini7club. Wordt er toevallig ook een sticker meegezonden bij het welkomstpakket????

Hoef niet de forumsticker te zijn, maar zou graag de sticker hebben waar alleen mini7club op staat (heb ik ooit ergens gezien).
En de sticker:

[i:1jj06rwp]On the 7th day, god created the mini![/i:1jj06rwp]

RE: Forumstickers

Volgens mij krijg je wel de Club-sticker.
Die andere (On the 7th day...) zul je toch echt zelf moeten kopen hoor.

RE: Forumstickers

Zal ik het pakketje wel even afwachten.

Die andere sticker verwacht ik ook niet dat ie er bij zit, maar mijn broer heeft deze volgend mij ooit via de club gekocht, dus misschien dat iemand weet waar ze te verkrijgen zijn.

RE: Forumstickers

Sorry dat ik vandaag in Rosmalen niemand een sticker heb kunnen geven...