RE: Gebruikerslijst

Als je deze doorloopt, en je zoekt iemand die in het midden van de lijst staat, moet je (als je geluk hebt, anders zijn het er nog enkele meer) dertig klikbewegingen maken, afgewisseld met evenveel scrol-bewegingen. Dit is niet onoverkomelijk, maar het zou wel practisch zijn als je de mogelijkheid zou hebben ineens door te gaan naar de gebruikers beginnend met een bepaalde letter. Ben ik nu een ouwe zeur ? Is dit practisch realiseerbaar ?

RE: Gebruikerslijst

Heej! Daar ben ik al een aantal keren tegenaan gelopen: zocht bijvoorbeeld forummers uit Nieuwegein.... Dan ben je ff bezig!

Zoekfunctie in forumgebruikers :)

Birdy

RE: Gebruikerslijst

(staan ook veel mensen in die nooit (meer) op t forum komen ;))

RE: Gebruikerslijst

als je de naam van de gebruiker weet heb je in de zoekfunctie de mogelijkheid "zoeken op auteur" (dan moet hij/zij wel op zijn minst 1 post hebben gedaan |:( natuurlijk)

je kan (per pagina) ook de hele meuk knippen en plakken naar een spreadsheet O:)

YMMV,
Theo van den Bogaard

RE: Gebruikerslijst

Misschien is het mogelijk om het per provincie te selecteren of anders alfabetisch zodat je alleen de eerste letter van de woonplaats hoeft aan te klikken???

RE: Gebruikerslijst

Het probleem met alle wijzingen in de code van het forum is dat dit problemen oplevert bij het upgraden naar een nieuwere versie; die wijzigingen moeten dan ook weer overgenomen worden in de nieuwe bestanden, wat het erg bewerkelijk maakt. Vandaar dat ik daat erg terughoudend mee ben.

Er staat een nieuwe versie van de forumsoftware op stapel die heel wat verbeteringen herbergt, mogelijk is dit er 1 van, maar dat zullen we moeten zien.