Geen Nedstat meer

RE: Geen Nedstat meer

Zojuist kreeg ik een telefoontje. Nedstat (van het tellertje op de voorpagina). Het was ze opgevallen dat de "commerciele site" Minisevenclub.nl, door mij beheerd, een Nedstat Basic teller gebruikt. En dat is helaas niet toegestaan. Ik kon upgraden naar Nedstat Pro (voor een bedrag dat angstig dicht bij de jaarlijkse vergoeding voor de provider komt) of anders gold het vriendelijke verzoek om de teller te verwijderen.

Of de site commercieel is zet ik zo mijn vraagtekens bij. "Er moet betaald worden om lid te worden van de site." "Nee, er moet betaald worden om lid te worden van de club, de site is gratis." "Er staat een shop op, en dan is het automatisch commercieel." Eigenlijk is het een shop alleen voor leden, zonder winstoogmerk, maar ik had niet zoveel zin in discussie, dus heb me maar erbij neergelegd.

Ik zal het maar opvatten als compliment. De keuze is eenvoudig, statistiekjes zijn leuk, maar er zijn andere (goedkopere) manieren om dat te realiseren. Weer iets voor op die TODO-lijst, anders zou ik me ook maar wat gaan vervelen. :D Nog wel een paar screenshots gemaakt van dit historische moment :)

Dus binnenkort ga ik het linkje naar de tellerpagina's van Nedstat verwijderen, en het telmechaniek ook. Eigenlijk een logische stap in het volwassen worden van deze site :)

RE: Geen Nedstat meer

en daar had ik dan een "bijna" oplossing voor aangedragen in dit topic. installeer vervolgens wat software van www.webtrends.com en klaar ben je. dan krijg je ook veel meer statistieken voor je kiezen dan wat je nu al krijgt.

~jw~