geplaatste reacties!!!

default

RE: geplaatste reacties!!!

:( gisteren of eergistern had ik een wielletje meer boven mijn foto, nu heb ik er weer twee hoe kan dat nou?
ben ik zo druk om meer wieletjes te krijgen raak ik ze kwijt! :?
iemand een wielletje gevonden?

RE: geplaatste reacties!!!

dan zijn er topic's verwijderd door de moderator en daarmee dus ook je aantal berichten verminderd..dus heb je minder wielletjes omdat je nu weer onder de 100 berichten zit..volgens mij was hier ook iets over te vinden als je ff bij zoeken had gekeken en bij forum algemeen..
die wielletjes zijn verder ook echt van geen enkel belang, dus niks om je zorgen om te maken :)

default

RE: geplaatste reacties!!!

heeft te maken met het Woordspel.
Als daar veel is gepost, wordt deze weer gecleaned en verdwijnen een aantal berichten.

grtzz Martin

RE: geplaatste reacties!!!

Nee heeft te maken met het feit dat Eelke het hele forum aan het opruimen is. Zo heeft hij een nieuwe categorie : vraag en antwoord aangemaakt en gaat hij de autoprune aanzetten voor bepaalde catergorien van het forum. Zie hier voor het topic hierover > info

Dus het kan zijn dat je over 3 maanden nog maar 15 berichten hebt... :x

RE: geplaatste reacties!!!

Tot nu toe heb ik ook nog geen posts weggehaald; als alle nuttige dingen uit de chat-forums verplaatst zijn naar vraag & antwoord, dan ga ik de autoprune aanzetten en gaan er topics verdwijnen.

RE: geplaatste reacties!!!

maar kadootje is toch wel 50 posts minder nu denk ik.
Want ik heb pas gekeken en toen stond die ongeveer op 150 posts.

Maar ja, het gebeurt gewoon bij iedereen en wat maakt het uit? het is toch niet de bedoeling om zoveel mogelijk posts te hebben wel dan?

bye

default

RE: geplaatste reacties!!!

Nou O:) Ik ben aardig op weg.
Maar je hebt inderdaad gelijk. Het gaat niet om de kwantiteit maar de kwaliteit.

grtzz Martin

RE: geplaatste reacties!!!

Als Kadootje 50 posts minder is betekend dat dus 50 posts in het woordspel :) Hoe verhoud zich dat precies tegen 50 inhoudelijke posts in Techniek, vraag ik u dan af ;)

RE: geplaatste reacties!!!

Maar is er geen mogelijkheid om het aantal post te behouden? Nu klopt het niet meer: aantal geplaatste berichten. Das niet meer waar, het is nu: aantal geplaatste berichten die nu nog op het forum staan....

Birdy

RE: geplaatste reacties!!!

Dit wordt bewust gedaan. Sommigen hechten toch enige waarde aan die postcount, in de zin dat iemand met een hoog aantal geplaatste berichten wel verstand van Mini's moet hebben. Hoewel het natuurlijk niet veel meer dan een grapje is, zat daar vroeger nog wel een kern van waarheid in ook (moderators die continu lopen te zeuren en daarom een postcount van 8000+ hebben even buiten beschouwing gelaten ;)). Nu, met dingen als het woordspel en de huiskamers, gaat dat wel heel erg snel. Als dat gewoon allemaal mee zou tellen kunnen we de postcount net zo goed helemaal schrappen, want dan blijft er van het beetje waarde dat het heeft niks over, in mijn ogen.

Bovendien mag ik elke keer weer in actie komen als iemand de 1000 berichten haalt voor een bijzondere rang, wat "vroeger" nog vrij uitzonderlijk was.

Dingen die een min of meer waardevolle bijdrage aan het forum zijn blijven op het forum staan, en blijven dus ook meetellen voor je postcount. Meer zinvolle bijdrages in de techniekforums is een recept voor een stijgende postcount die niet elke keer weer terugvalt bij een schoonmaakactie.

En nu is het zeuren afgelopen, zelf ben ik meer dan 1000 berichten lichter na de resync van gisteren :)

default

RE: geplaatste reacties!!!

aloha eelke,

is het dan misschien niet een idee om op een of andere manier de posten van het woordspel er zowiezo niet bij te laten tellen. Dus als iemand 100 berichten heeft en hij zet 5 keer een post in woordspel dat hij nog gewoon op 100 blijft staan? Misschien een ideetje???

RE: geplaatste reacties!!!

Absoluut een idee, en dat heb ik zelf ook al gehad. Helaas laat de software dat niet toe. Dat kan ik allemaal zelf wel bouwen, maar zoals de meesten wel weten is mijn beleid m.b.t. het wijzigen van de forumsoftware: zo min mogelijk, omdat het allerlei gedoe bij upgrades oplevert.

RE: geplaatste reacties!!!

Nog ff een vraagje... Soms heeft bijv. iemand 7 berichten, klik je op: alle berichten bekijken en dan zie je er maar 4...

Ik dacht dat dit dan verwijderde berichten waren uit bijv. het woordspel... Dat is dus blijkbaar niet zo. Welke berichten mis ik dan? Huiskamers ofzo?

Birdy

RE: geplaatste reacties!!!

Dat zullen huiskamerberichten zijn ja, of in elk geval geprunede berichten. Die worden tijdens de prune niet van de postcount afgehaald (potentieel kan het om een groot aantal berichten gaan dat gepruned wordt, en meteen een reync draaien op dat moment kan ongewenst zijn), maar pas later bij een handmatige resync.