hakketakken?

RE: hakketakken?

Beste forummers!
even anwoorden op jullie bemerkingen:

Demelza: Ja wel gezocht, niks gevonden!

Eelke:

Ik weet dat over de genoemde kit al eerder ge"hakketakt"is, vroeg me enkel af of inmiddels iemand overgegaan was tot aanschaf, waar ik vervolgens zou kunnen gaan kijken naar de kwaliteit en vorm van de kit.
er is naar mijn weten tot op heden nog geen enkele foto beschikbaargeweest van een mini met deze kit gemonteerd!
Ik vroeg me af of dit inmiddels wel zo was.

Jammmer overigens dat deze topic , voor ik kan reageren op slot gegooid word.
misschien kan een van jullie in een pm es motiveren waarom?

Groetjes,
Lex

RE: hakketakken?

Voor wie niet weet waar dit over gaat, http://www.minisevenclub.nl/forum/viewtopic.php?t=18324

Het is allemaal niet zo kwaad bedoeld. Mijn opmerking over gehakketak sloeg niet op jouw topic op zich, lex, maar op dat er nog weer discussie (waar jij je volgens mij niet eens in gemengd had) ontstond over de opmerking van Demelza, die alleen maar met een knipoog vroeg of je wel gezocht had, omdat er al twee topics over die bodykit bestaan - waar foto's van Mini's waar die kit op zit ook ter sprake zijn gekomen. Bovendien stond 1 van die topics ook al op slot, zodat je er de donder op kon zeggen dat ook dit topic op slot zou gaan.

De reden van het slot (en de reden van de opmerking van Demelza) is zoals wij dagelijks heel wat topics op slot zetten. We proberen er zoveel mogelijk naar te streven om informatie over een bepaald onderwerp te verzamelen in 1 topic. Aangezien nieuwe reacties in een oud topic dat topic gewoon weer naar bovenaan de lijst trekken, is de leeftijd geen reden om er niet in te reageren, want je hoeft niet bang te zijn dat iemand je nieuwe reactie niet ziet. De enige reden dus, die aan te voeren is om een nieuw topic te openen, is dat er geen topic is waar je vraag of opmerking in past. Als het onderwerp van je vraag toch niet helemaal (of helemaal niet, maar dat lijkt me logisch) overeenkomt met iets wat al bestaat, dan is een nieuw onderwerp gerechtvaardigd.

Nogmaals, veel woorden, voor iets wat niet zo verschrikkelijk interessant is. We zetten dagelijks meerdere topics om deze reden op slot. Niet omdat we [i:776iac6x]verschrikkelijk[/i:776iac6x] boos zijn op iemand die het in zijn bolle hoofd haalt om verdorie alweer een dubbel topic te openen (als we ons daar druk om moesten maken zouden we geen leven meer hebben ;)), maar simpelweg om bovenstaande reden: informatie over hetzelfde onderwerp ook in hetzelfde topic verzamelen, en mensen aansporen om eerst te zoeken en dan eventueel extra verduidelijking vragen in bestaande topics.

Dat doen we al jaren zo, maar als er gewoon op de man af gevraagd wordt waarom dat nou zo gedaan wordt, zoals nu, dan leg ik dat ook graag uit. Mocht er dan uit een gezonde discussie blijken dat we het misschien anders moeten doen, dan zullen we daar ook best over nadenken.

Hopelijk is het nu een beetje duidelijker, ook dat jou verder niks kwalijk wordt genomen.