Heb ik weer

RE: Heb ik weer

Op de homepage van MSCN is bij mij de mini linksboven verdwenen, alsook al de knoppen op de bovenste rij (markt, forum enz.). Op het forum zelf zijn alle oranje/blauwe bolletjes verdwenen, en ook de knoppen "reageer" en "plaats een nieuw bericht". Door op de goeie plaats te mikken verschijnt wel het tekstje, en de functies doen het nog wel, maar handig is anders. Ook alle avatars en afbeeldingen zijn niet langer zichtbaar.

Als iemand een idee heeft waaraan dit kan liggen hoor ik het graag.

RE: Heb ik weer

Aan je gammele computer :P

Ff computer afsluiten en opnieuw opstarten, komt het vast weer goed.

RE: Heb ik weer

Dat hoopte ik ook maar na 3x proberen was er niets veranderd.

[edit: intussen is alles weer in orde]

RE: Heb ik weer

[i:2olusowa]Ook[/i:2olusowa] alle afbeeldingen zijn niet langer zichtbaar? Laat dat "ook" maar weg, alles wat je noemt zijn afbeeldingen, al dan niet ingezet als knop of link. Lijkt er dus op dat je browser op dat moment vertikte om afbeeldingen te tonen (Per ongeluk een instelling verkeerd geklikt? Bij IE zit er bijvoorbeeld bij "Geavanceerd" onder "Multimedia" een instelling om plaatjes wel of niet te laten zien).

RE: Heb ik weer

Van de instellingen blijf ik zo ver mogelijk weg, dus het per ongeluk verkeerd aanklikken van een insteling en nadien nog een keer om het euvel weer teniet te doen lijkt me onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk. Vanuit welk menu kom ik bij geavanceerd / multimedia (English version if that matters) ?

RE: Heb ik weer

In IE: Tools -> internet options, dan tabblad advanced