Hoe gaan we met elkaar om?

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

|:(

Ik had een paar posts uit dit topic willen weghalen, haal ik het hele topic weg... Sorry.

Als reactie op de laatste posts die geplaatst zijn wil ik het volgende zeggen.

Het is inderdaad zo dat de laatste tijd steeds meer mensen mij volgen in het wijzen op de zoekfunctie, kun je hier geen nieuw topic over aanmaken, etc.

Ik denk niet dat dit een probleem hoeft te zijn, zolang het met alle respect gaat. Vriendelijk verwijzen naar de zoekfuctie, en vriendelijk vragen of iemand misschien een nieuw topic wil aanmaken. Niemand behalve de moderator is in een positie om (in de aardigste zin van het woord :P) dingen af te dwingen.

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

ja hey, een beetje mijn topic deleten :( :P ;) :+)

ik begreep dat er wederom iets gebeurt is, jammer...

ik hoop dat we elkaar eens iets meer respect kunnen gunnen...

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

We kunnen niet meer spreken van respect maar huichelen onder elkaar.
Nou zoals ik je al per pm heb laten weten Redflame ben ik hier dus op het forum de schuldige. Ik ben geen persoon om mij te verschuilen achter een pm, maar heb dan wel godverdomme de courage forummers om uw identiteit kenbaar te maken en mij niet via de grootst belachelijke fake email adressen mijn huid vol te schelden. Het is niet meer een mening van vrijheidsuiting maar een mening van hou je bakkes dicht, het lijkt wel of hier de zaak geboycot wordt door één persoon. En doe je je bakkes open wordt meteen de hele rotzooi weggehaald, ik heb maar weer het spit moeten delven. Als er iemand met ballen aan zijn lijf is ben ik dat en ben ik niet achterbaks en kunnen julie fakers er een punt aan zuigen.
Maar ik mag niet openlijk iemand op de punten wijzen en doe je dat toch moet het stilzwijgend gebeuren.

Nu éens kijken of deze blijft staan maar voor mij mag ie blijven staan, Mini martin je hebt goed werk geleverd proficiat kerel. Eelke ban mij maar als geregistreerd gebruiker van mij zal niemand meer last hebben het forum is voor mij history.

Wat voor de één mag is voor de andere taboe, voor de één een grap en de ander een een doorn in het oog. Zeg het dan rechtuit en niet via pm of fake adressen.

Nogmaals proficiat, het zal niet lang blijven staan denk ik maar de waarheid mag gezegd worden maar wordt kennelijk niet geaccepteerd.


Tabee.

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Jongens..ik snap er echt niks van! Mis ik ergens iets? ik vind dit wel erg ver gaan! :?

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Ruud schreef:
Laat je niet gek maken, laat je niet gek maken, laat je niet gek maken, laat je niet gek maken, laat je niet gek maken




Dat was dan weer mijn zinvolle bijdrage aan dit zinvolle topic. :+)

Oh ja nog een geweldige quote van Bassie:

Altijd blijven lachen!!

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

FrostiE_999 schreef:
Jongens..ik snap er echt niks van! Mis ik ergens iets? ik vind dit wel erg ver gaan! :?




helaas/gelukkig heb ik niets gelezen van wat er vanmorgen gebeurt is.

wat ik begrepen heb is dat theo via zijn prive-mail is aangespoken op zijn posts hier op het forum, hoe en wat weet ik niet precies. theo heeft hier op het forum zo'n mail gepost met de bedoeling te laten lezen wat er buiten dit forum om gebeurd...

op het moment dat eelke wilde ingrijpen over het geplaatste in het topic, heeft hij PER ONGELUK de verkeerde button ingedrukt en was daarmee een topic verwijdert...

ik heb vorige week de moeite gedaan om contact te krijgen met theo omdat ik van mening ben dat iedereen op dit forum gelijk zou meten worden behandeld en dat iedereen een toevoeging is voor dit forum. na enkele mails heen en weer is theo weer op het forum gekomen...

ik blijf vooral hopen dat er niemand de deur dichttrekt van dit forum...

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Theo schreef:
En doe je je bakkes open wordt meteen de hele rotzooi weggehaald...

Nu éens kijken of deze blijft staan ...

... het zal niet lang blijven staan denk ik maar de waarheid mag gezegd worden maar wordt kennelijk niet geaccepteerd.




Het ligt normaal niet in mijn aard om mijn mening in dit soort topics te ventileren (ik ben iemand die het forum ziet als ontspanning), maar vind dat er nu een grens is overschreden.

Ik volg nu al een tijdje met verbazing de reacties van forummers op anderen. Met name bij Theo bespeur ik de laatste tijd een "Calimero-effect". (zij zijn groot en ik is klein, en da's niet eerlijk). Ook in dit topic worden weer beschuldigingen geuit die ik absoluut niet op een dit forum vind kunnen. Ook fouten die Eelke maakt en waarvoor hij bij voorbaat als zijn excuses aanbied worden weer geïntepreteerd als zou hij iemand boycotten.

Sorry Theo, maar als je zo blijft reageren heb ik persoonlijk liever dat je idd wegblijft :(

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Okeej das een duidelijk verhaal...ik snap alleen de link naar mini-martin niet, in het verhaal van theo.

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Ik is groot en hij is klein????Calimero

Das hoe je het bekijkt en als je dan als Calimero op zeer korte termijn betiteld wordt zoals jij dat omschrijft inderdaad, maar als je niet weet waar het omgaat moet je je repley voor je houden, toch ben je iemand met ballen aan zijn lijf die zegt waar het op staat en respecteer ik en staat genoteerd hoe jij erover denkt verder laat ik me er niet over uit. Er zijn meer dan 1045 leden laat ze spreken rechtuitzonder pm of fake mails.
By the way het boycotten gaat niet over de admin maar een ander persoon of meerdere forummers.

Frostie hoef je niet te snappen, maar ik mag niets posten via pm en ga ik ook niet via e-mail je hierover inlichten jammer maar dit is mijn principe, anders moet ik me ook toevoegen aan de groep huichelaars.
Dit doet veel stof op waaien weet ik en weet ik ook dat zoals werd gezegd ik Calimero ben enkel ben ik nu op zoek naar mijn hoofd deksel het andere ei.

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Mensen....er is al voldoende ellende op de wereld!! :P
Nee ff serieus, we zijn hier op dit forum omdat we allemaal dezelfde hobbies hebben, toch?
Laten we elkaar dan ook in ons waarde laten!

(okeejz, ik mag me er eigenlijk niet mee bemoeien, maja ik ben nou eenmaal vrouw he :D :D )

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Djoeke schreef:


(okeejz, ik mag me er eigenlijk niet mee bemoeien, maja ik ben nou eenmaal vrouw he :D :D )




ooooohhh is dat het, ik vroeg het me al af :P :+) :D :x

inderdaad, we hebben allemaal dezelfde hobby, dus geef ekaar een beetje de ruimte en als iets betrekking heeft op dit forum dan plaats het ook hier...

wellicht is dit de rede voor mij om NOOIT mijn prive mail hier op het forum te postten, wie mij wilt spreken doet dat maar via dit forum. en voor de goede orde, mijn e-mail heb ik altijd afgeblokt gehouden, daar staan de laatste voorvallen los van...

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Inderdaad Red flame,

En heb ik mijn e mail ook geblokt vandaag maar het was al te laat, zelf heb ik ook mijn site aanghaald en wie o wie heeft daar al niet gekeken. Het is nogal duidelijk dat ze hier niet durven posten via pm, niemand kan mij wijs maken dat een pm niet door een admin gelezen kan worden wel degelijk als het via het forum gaat.

Dus gaat het via mijn e mail adres, maar ik treur er niet om ik raak er al aan gewend, voor dertig dagen sluit ik hem en wordt ie vanzelf verwijderd door hotmail.

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Theo schreef:
...maar ik mag niets posten via pm en ga ik ook niet via e-mail je hierover inlichten jammer maar dit is mijn principe, anders moet ik me ook toevoegen aan de groep huichelaars.




Sorry hoor... maar nu is iedereen die een pm stuurt met een goede bedoeling ook een huichelaar?? Ik volg dit gezeik al een tijdje maar zag t nut er niet van in te reageren omdat ik niet precies wist wat er aan de hand was... nu t hierboven uitgelegd is denk ik dat je je er verder ook niet meer druk om hoeft te maken. Als je die mail nog hebt zou je m zelfs nog een keer kunnen plaatsen, want áls Eelke m per ongeluk verwijderd heeft zal hij m dit keer wel laten staan!
Maar dat gescheld en gevloek is dus niet nodig!

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Beumert schreef:
maar nu is iedereen die een pm stuurt met een goede bedoeling ook een huichelaar??




ikke deze reaktie niet begrijpen,

wat theo wil voorkomen (denk ik/lijkt me zo) is het vertellen van e.e.a. over het gebeurde aan derden via pm...

oftewel:

heeft het zin dat theo aan forummers individueel gaat vertellen wat er (volgens hem) gebeurt is???

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

:x

Ik ben geschokt over wat ik lees! Kan het niet volgen en wil het ook niet! Ik heb met geen enkel forumlid problemen en dat wil ik zo houden.
Ik wil alleen zeggen dat ik het voorval zoals ik het gelezen heb betreur...

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Daar zijn we weer hoor!!! dus wordt het gezeik weer verkeerd opgenomen.
Beumert ik heb omschreven en duidelijk vermeld dat ik ongewenste email binnen krijg van medeforummers buiten het forum om dus niet via een pm van het forum, en die niet te accepteren zijn thats it.

Nee het opnieuw plaatsen van de pm waar het om begonnen is plaats ik niet meer.

Red flame legt precies uit hoe de vork in de steel zit en heb ik niets aan toe te voegen.

Volgens de pm die ik heb ontvangen mag dit niet en zijn dan ook verwijderd, maar wat dan wel mag om via een omweg naar mijn hotmail account te mailen en zijn/haar ongenoegen te uiten is dus wel toegestaan.
Straight to the point maar dat schort hier nogal.

We volgen het een tijdje maar zien het nut niet in om te reageren, maar nu dat het uitgelegd is komen wel de reacties en weet men nog niet waar de klepel hangt en doet men wel een steentje bijdragen.

Wees maar gerust dat ik geen oude wonden wil openrijten of dat dit een aktie van mij is. Ik voel mij niet zielig, de personen die niet durven vooruit komen, maar wel via mijn e mail account hun ongenoegen uiten die zijn zielig en menen dat ze lef hebben. Nee ze hebben geen lef maar zijn gewoon laf, blijven op de achtergrond en wrijven zich in de handen en durven geen woord te zeggen. Maar ondertussen wordt ik aangezien als de boosdoener die hier de sfeer moet verpesten.
Maar omdat ik op kom voor mijn recht publiekelijk op dit forum wordt dit ook benadrukt zonder te weten waar het omdraait.

RE: Hoe gaan we met elkaar om?

Wat ik erover te zeggen heb, heb ik al meerdere keren gezegd. Ik kan dit wel op slot gaan zetten, maar dan staat er binnen de kortste keren weer een topic.

Ik snap eerlijk gezegd niet waar dit allemaal vandaan komt. Theo, zijdelingse referenties naar dingen die gebeurd zijn helpen daar niet bij, bij de meerderheid van je opmerkingen heb ik niet of nauwelijks een idee waar je op doelt.

Mijn bedoeling was om de laatste paar posts in de vorige versie van dit topic weg te halen, aangezien daarin een [i:13sj9ofp]persoonlijk[/i:13sj9ofp] bericht werd gequote. Het is niet voor niks persoonlijk. Inderdaad kan ik, als ik mijn best doe, PM's van andere gebruikers van het forum lezen, maar dat doe ik niet omdat het [i:13sj9ofp]persoonlijke[/i:13sj9ofp] berichten zijn. Daarvoor zou ik ook naar de database moeten, en geloof me, dat is niet even makkelijk nalezen, maar je handen vies maken en wroeten. Vanuit het forum zelf kan ik persoonlijke berichten niet moderaten en dat wil ik ook niet.

Heb je problemen met dingen die iemand via een PM naar jou stuurt, stuur deze dan door naar mij. Publiek op het forum neerzetten is niet hoe je met elkaar omgaat (om de titel van het topic er maar eens bij te halen).

Theo, ik zou het op prijs stellen als je mij via mail verteld wat er precies gebeurd is, want je meldt iets over anonieme berichten en dat zegt me werkelijk helemaal niks. Ik heb de laatste paar posts uit dit topic willen weghalen, en heb toen inderdaad per ongeluk het hele topic weggehaald (maar dat maakt volgens mij voor deze discussie weinig verschil, omdat het topic daarvoor "stabiel" was). Vervolgens heb ik jou een PM gestuurd (volgens mij netjes en heb ik daarin begrip getoond voor de situatie) en Martin ook met daarin een kopie van wat ik naar jou stuurde (dit heb ik je ook verteld dat ik dat zou doen, helaas mist een CC-mogelijkheid bij de PMs).

Voor mij is dingen afhandelen via PM of mail niet een teken van een gebrek aan lef, maar puur omdat niemand (nee, echt niemand) op zit soort verhalen zit te wachten op een forum.