Laat even weten hoe je heet!

RE: Laat even weten hoe je heet!

Hoi Mini liefhebbers,

Ik zit niet veel op het forum, maar wat me wel opvalt is dat bijna niemand zijn berichtje afsluit met zijn naam? :(
Ik vind dit zo onpersoonlijk! Het is toch prettig om te weten met wie je communiceert en als je elkaar een keer treft bij een evenement zijn echte naam weet ipv een nickname?
Hoe dan ook , het maakt het een stuk persoonlijker denk ik. O:)

Tevens viel me ook op bij een bericht ( te weten "mini rot") dat men elkaar nogal wil afzeiken over iemands spellings fouten. :'(
Dit mag toch niet de bedoeling zijn van het forum? Als je je aan zulk soort dingen ergert, houd je dan in , en reageer gewoon niet. Het gaat in het forum toch om elkaar tips en gezelligheid te bieden?

Ik heb gezegd :D
Groetjes , Coen

RE: Laat even weten hoe je heet!

ik sluit elke post af met Jaapio - Jaap dus

Jaapio

RE: Laat even weten hoe je heet!

hmmmmmmmmmm ik loop nu enkele jaartjes hier mee en moet eerlijk zeggen dat ik me hier nooit aan gestoord heb. Mijn naam staat in mijn onderschrift, dus iedereen kan zien wat mijn naam is.

ik heb even gekeken naar het topic dat je aantipt, inderdaad is het niet netjes om te beginnen over iemand zijn spelling. evengoed snap ik de opmerking van Johan zeker, leestekens, spaties, hoofdletters zijn ooit uitgevonden om een tekst leesbaarder te maken, en het verhaal van de topic starter is alles behalve leesbaar. niets tegen die persoon, ik ken hem/haar niet eens, maar om een goed topic te krijgen is het wel belangrijk dat er een duidelijk verhaal staat.

Ik snap je opmerkingen zeker, ergens heb je wel een punt, evengoed denk ik niet dat ik nu bewust onder iedere post mijn maan tiep, doe het al enkele jaren niet en ik ben een gewoonte-dier...

Bart

RE: Laat even weten hoe je heet!

Ik ben ook op een aantal andere fora actief. Op één van die fora (klik), is het zelfs verboden om een nickname te hebben. Er zijn daar in het verleden wat rellen geweest met mensen die lekker annoniem achter een avater zaten.
Ik ben dat gewent, dus ik heb mij toen hier ook aangemeld met mijn echte naam. Een beetje crimineel staat ook alleen met de eerste letter in het nieuws vermeld, dus ik ook. :P

Berry O:)

RE: Laat even weten hoe je heet!

Hey Coen,

Ik moet je gelijk geven dat in bepaalde gevallen het wel makkelijk is als je je eigen naam onder een post zet.

Ik heb het in het begin heb ik redelijk vaak ondertekend met mijn eigen naam. Tegenwoordig hangt het een beetje af van het topic en de post. Na verloop van tijd ken je de meeste echte mensen achter de namen wel een beetje hoor. Dan heb je aan een avartar of nickname wel genoeg.

Zoals Berry ben ik ook op een forum actief waar je alleen in mag loggen onder je eigen naam, om dezelfde problemen die hij aanhaalt.

Toch wil ik wel een beetje anoniem blijven voor de rest van Nederland/België, voor zover ze nog niet weten wie ik ben.

Groeten, Bram

RE: Laat even weten hoe je heet!

Faiz = Faizel, maar zeg maar gewoon Faiz. ;)

Het is inderdaad best handig om te weten welke real name bij de nickname hoort. Praat ook een stuk leuker op meetings en ritjes.

Mazzel
Faiz

RE: Laat even weten hoe je heet!

Ik denk dat iedereen dat voor zijn eigen moet weten of ie zijn naam er wel onder zet of niet.

Degene die je kennen weten toch wel je echte naam en sommige hebben hier ook hun eigen naam

RE: Laat even weten hoe je heet!

@ Pickuppie/Coen

Als je het forum op deze manier onpersoonlijk vind, waarom heb jij als gebruikers naam, dan ook niet gewoon je eigen naam gekozen? ;)
Verder stoor ik me er ook niet aan hoor, het beestje hoeft maar een naam te hebben, en of je de naam neemt die je ouders je gegeven hebben, of een die jezelf verzonnen hebt, blijft in mijn ogen hetzelfde ;)

Echter over het verhaal van de leestekens. Ik zeg niet dat ik 100% correct Nederlands typ/schrijf, maar een beetje leesbaar jezelf uiten is toch niet zo heel moeilijk. :?
Als je met iemand communiceerd (via welke weg dan ook), wordt er toch ook begrijpelijk taal gebruikt. Waarom op een internetforum dan ineens niet meer?

De meeste typfouten lees ik zelf snel overheen, maar aan slecht leesbare tekst kan ik me ook heel erg ergeren :x

RE: Laat even weten hoe je heet!

Peter schreef:
Als je met iemand communiceerd




Dat doe je expres... :P :)

RE: Laat even weten hoe je heet!

Ik heb soms niet eens meer een eigen naam :P Als iemand hard inimini roept op een evenement luister ik vaak beter dan naar mijn gewone naam >:) Veel mensen weten die niet eens lijkt wel ;)

Maar net wat Ukkie zegt, als je iemand kent is dat voldoende toch? Ik ben inimini (erg klein) en als je me tegen komt zul je me meteen herkennen :+) :x

Groetjes, Marloes :9

RE: Laat even weten hoe je heet!

Birdy schreef:
Peter":q2qhj99d]Als je met iemand communiceerd




Dat doe je expres... :P :)[/quote:q2qhj99d]

1tje maar in de hele tekst?? valt me nog mee ;)

RE: Laat even weten hoe je heet!

pickuppie schreef:
Tevens viel me ook op bij een bericht ( te weten "mini rot") dat men elkaar nogal wil afzeiken over iemands spellings fouten. :'(



Ik heb dat niet gezien, maar dat is inderdaad niet de bedoeling en ik kan me bijna niet anders voorstellen dat dat een incident is (anders moeten we er beter op gaan letten). Het staat geloof ik wel in de mailinglist gebruiksregels, forumregels zou kunnen dat het niet in staat, maar dat zou eigenlijk wel moeten. We zijn hier inderdaad niet om elkaar op elkaars spel- en taalfouten te wijzen, in elk geval niet in het openbaar. Als het echt onleesbaar is, dan kun je iemand een PM sturen.

Daarmee wil ik ook niet zeggen dat ik het niet eens ben met bijvoorbeeld Peter. Inderdaad kan het erg onprettig lezen zijn als er geen goed gebruik wordt gemaakt van hoofdletters, leestekens, als er slordig gespeld wordt, etc. Als die dingen overbodig waren, dan bestonden ze niet. Maar dan is het beter om er eens in een algemeen topic als dit op te wijzen dan specifieke personen er op het forum op aan te spreken.

Om weer terug on-topic te komen (echte naam onder een bericht): ik snap het punt ook niet zo heel erg. Als mensen hun eigen naam er niet bijzetten wil dat niet zeggen dat ze persee anoniem willen blijven ofzo. Ook zijn er andere redenen dan "stiekem gedoe". Live and let live, zou ik zeggen, als je je naam wil neerzetten, prima, maar zoniet (om welke reden dan ook), even goede vrienden.

Inimini":42i72u41]Maar net wat Ukkie zegt, als je iemand kent is dat voldoende toch? Ik ben inimini (erg klein) en als je me tegen komt zul je me meteen herkennen :+) [/quote:42i72u41]
Inderdaad. Klein van postuur, grote ronde oren, lange neus. Onmiskenbaar :P

RE: Laat even weten hoe je heet!

@pickuppie Verdiep je niet alleen in het forum maar kom ook eens naar evenementen. Meng je tussen de deelnemers en je weet zo wie welke naam heeft en welke mini.

lestekns ben ick ok nie zow goed inn.

RE: Laat even weten hoe je heet!

Hoi

Zo zie je maar weer, iedereen heeft zijn eigen idee erover , en gelukkig mischien maar, maar ik blijf afsluiten met mijn naam :)
En minivan(nou weet ik je naam toch nog niet he!!;-)),
je hebt gelijk , ik moet zeker een keer naar een evenement komen.... echter mijn mini is op dit moment een Flinstone auto, druk bezig met restauratie...ahum, druk... staat al 6 jaar stil :'(
Maar door op het forum te zitten krijg ik weer de kriebels en ben inderdaad nu bezig met de restauratie... en als klaar zien jullie me zeker!
Groetjes Coen

RE: Laat even weten hoe je heet!

voor een clubavond of clubdag hoef je niet perse met een mini te komen mag ook met een andere auto

default

RE: Laat even weten hoe je heet!

bij spelfouten ben ik schuldig, ik kan me soms mateloos irriteren aan simpele (on)bewuste spelfouten (bleu - blue... etc).

Afsluiten met naam? Tjah, het is internet. Ik neem aan dat je ook niet je adres en dergelijke op een forum gaat zitten plaatsen.

RE: Laat even weten hoe je heet!

Mwah... Als je je achternaam erbij zet, OK. Maar als het bij voornaam blijft zie ik dat niet zo. Wat ik mij meer afvraag is eigenlijk wat Inimini ook al zei: hoezo is een "echte" naam waardevoller dan een forumnaam? De mensen die op het forum een andere naam dan hun echte naam gebruiken worden volgens mij bij evenementen de helft van de tijd met hun forumnaam aangesproken.

RE: Laat even weten hoe je heet!

ik ben Deborah

RE: Laat even weten hoe je heet!

Eelke schreef:
De mensen die op het forum een andere naam dan hun echte naam gebruiken worden volgens mij bij evenementen de helft van de tijd met hun forumnaam aangesproken.




Yup, en ook dat went :P