Lengte gebruikersnaam [en signatures]

RE: Lengte gebruikersnaam [en signatures]

Ik ben net de nieuwste berichten aan het nakijken, valt mn oog op iemand die z'n naam veranderd heeft in een 22 karakters lange naam (Erwin+Marianne+Beestje in dit geval). Op zich leuk, je kan er alles wat je maar wilt in kwijt, maar ik vind het persoonlijk erg onoverzichtelijk worden. :x

Ik heb een 15" LCD schermpje waar alle info van het forum net in past, maar als er een te lange naam gebruikt wordt schuiven alle kolommen op, waardoor het onderwerp (toch het belangrijkste in het bericht) nogal in de verdrukking komt.

Nu heb ik me ff opnieuw proberen te registreren, maar blijkt dat er maximaal 25 karakters opgegeven kunnen worden. Is dat niet wat teveel voor een gebruikersnaam :?

Zijn er meer mensen die hier "problemen" mee hebben, of ben ik de enige die zeurt :?

[size=75:vm5pqwzk][Edit: signatures aan titel toegevoegd, splitten ging niet... - Eelke][/size:vm5pqwzk]

RE: Lengte gebruikersnaam [en signatures]

Nee je heb helemaal gelijk.Het oogt een stuk rommelig.

Ik erger mezelf aan de dikke balken met foto's onder de berichten.

Groetjes Brenda

RE: Lengte gebruikersnaam [en signatures]

jullie hebben beide een punt. ook bij mij wordt e.e.a. erg onoverzichtchtelijk...

voor wat betrefd die enorme blokken als ondercshrift, ik ben hier ook absoluut geen voorstander van, maar wie ben ik O:)

ik stel voor dat eelke eens hierover nadenkt en dan wellicht wat uitleg kan geven...

RE: Lengte gebruikersnaam [en signatures]

Lengte van de gebruikersnaam heb ik niet zoveel controle over, helaas. Ik kan alleen Erwin vriendelijk doch dringend verzoeken om zijn naam wat korter te maken, het was mij ook al opgevallen.

[Edit: Overigens is het probleem niet zozeer de lengte, maar het feit dat het allemaal 1 lang woord is. Er zijn ook mensen die hun complete voor- en achternaam erin hebben, en dan is 25 tekens ineens helemaal niet zo lang meer. En als het spaties in staan is dat ook niet zo'n probleem].

Wat betreft signatures... Ik vind het zelf ook niet zo geweldig, zo'n groot blok. Er is een maximum grootte voor, hetzelfde als een webbanner. Helemaal verbieden, nee.. Maar we kunnen niet alles door middel van regeltjes gaan inperken, er wordt al steeds meer geklaagd dat het forum ongezellig wordt.