Moderatieactie ST Koppelingsplaten

RE: Moderatieactie ST Koppelingsplaten

[size=75:2cct04gn][Gesplitst uit techniek-topic - Demelza][/size:2cct04gn]

Crispy schreef:
Omdat het hier toch gaat om een probleem bij het vervangen van de koppeling, heb ik het topic aan een bestaande toegevoegd.




Jij bent de mod, dus dat is jouw beslissing. Maar ik verbaas me wel over het topic waar je het nu bijgevoegd hebt.
Dat gaat meer over het vervangen van een motor en hoe je een 1100 van een 1300 kan onderscheiden dan over problemen met de koppeling...

RE: Moderatieactie ST Koppelingsplaten

Ok dat klopt, had nog niet zo ver gelezen. Is ook al een vrij oud topic, toen werd er nog niet zo nauw gekeken. Maar de vraag blijft in de 1e post hoe de koppeling te vervangen en daar wordt ook wel op geantwoord.

Je had natuurlijk ook zelf een bestaand topic kunnen zoeken, er zijn er vrij veel over koppeling vervangen, afstellen etc.

RE: Moderatieactie ST Koppelingsplaten

Ah, je kent dat wel: bezoekers van een forum zijn aarts-lui! ;) :x

RE: Moderatieactie ST Koppelingsplaten

Inmiddels heb ik het topic helemaal opgesplitst. Wat Crispy ook zegt, vroeger luisterde alles nog niet zo nauw. Waren misschien een paar honderd forummers, en niet tegen de 3000 zoals nu.

[size=75:2ckqjy6m]Wim, dit volgende is niet tegen jou persoonlijk bedoelt, maar meer de iets te vaak voorkomende houding van 'ach, daar zijn moderators toch voor?'.
Ik begrijp dat je het waarschijnlijk als geintje bedoelt, maar als je dit soort dingen dag in dag uit tegen komt... mensen die niet de moeite nemen om te zoeken, dan vind je dat soort geintjes niet echt meer grappig ;) [/size:2ckqjy6m]

Ja, sommige forummers zijn aartslui en eigenlijk daarmee ook vrij egoistisch. Sorry dat ik het zeg. Want nee, jij hoeft dan niet te zoeken, maar je zadelt wel iemand anders met het zoeken, samenvoegen, editten etc op. Voor jou is het 1 handeling, voor ons zijn het er 5... Gemiddeld kost het per topic wat samengevoegd moet worden een kwartier. Helaas ben jij niet de enige die lui is, maar zijn er met jou nog minimaal 10 anderen, en dan zit je als moderator dus alweer 2,5 op het forum en heb je nog niets van andere topics gelezen...

Dus als we nou allemaal gewoon eerst de zoekfunctie zouden gebruiken... Is voor jullie een kleine moeite en ons scheelt het veel werk. En dan blijft het misschien voor ons ook als een hobby voelen en niet als een baan ;)

Voor iedereen die ons helpt en wel netjes de zoekfunctie gebruikt, of zelfs linkjes neer zet naar bestaande topics... d:)b Dat scheelt ons zoveel werk, dat wil je niet weten. Dus d:)b

Thanx :)

RE: Moderatieactie ST Koppelingsplaten

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik dat samenvoegen een beetje verwarrend over vind komen als je een topic doorleest... :| Das wel een minpunt.

RE: Moderatieactie ST Koppelingsplaten

Nog een reden om te zoeken.

Als mensen gelijk in het juiste topic posten, hoeven we bijna niets samen te voegen ;)

RE: Moderatieactie ST Koppelingsplaten

@Mini Power: Het is niet ideaal, maar het alternatief is om het maar te laten lopen (aangezien er altijd mensen zullen blijven die niet zoeken en er keer op keer dezelfde vragen langskomen), zodat je op den duur tig topics over ongeveer hetzelfde hebt. De database is niet oneindig groot, dus zal je dan eerder ertoe over moeten gaan om ook prune op technische forums te gaan zetten. Dat is gewoon zonde, want dan gaat er geheid waardevolle informatie verloren.

In het verleden zetten we dubbele topics op slot om dit een beetje tegen te gaan, in dat opzicht vind ik het samenvoegen een grote verbetering. We geven ook altijd aan vanaf waar een topic samengevoegd is, wat grotendeels de verwarring zou moeten tegengaan.

RE: Moderatieactie ST Koppelingsplaten

OK, mijn excuses voor mijn luiheid. Maar we gaan nu wel erg off topic, dus ik ga proberen dit topic weer op de rails te krijgen...

(ik kreeg toch bijna de indruk dat modereren jullie lust en leven is... ;) )

Het probleem met de koppeling is niet opgelost.
Als ik volgens het boekje (Haynes manuals) te werk ga, komt de hefboom tegen het subframe. Dat subframe is bij de Morris anders dan bij een Mini, maar het komt er dus op neer dat ik de hefboom niet voldoende naar buiten kan stellen.

Weet iemand nog een andere oplossing, of een mogelijke oorzaak?

RE: Moderatieactie ST Koppelingsplaten

Wim schreef:
proberen dit topic weer op de rails te krijgen



Technische kwesties zijn niet bepaald on-topic in een topic over een moderatie-actie, Wim, wel bij de les blijven ;)

Edit: zie nu pas dat dit een split is uit het eigenlijke topic... Had dus even vermeld moeten worden in de eerste post, inderdaad verwarrend... Heb het nu - in naam van Demelza - toegevoegd :x

RE: Moderatieactie ST Koppelingsplaten

Verwarrend hoor... ;)