Nieuw record

RE: Nieuw record

Maar liefst 8 bezoekers tegelijk online, toe maar :)

RE: Nieuw record

Het valt me tegen dat het record van 8 gebruiker tegelijk online nogsteeds niet verbroken is... we zijn inmiddels 3 maanden verder en het aantal gebruikers in bijna verdubbeld... :?

RE: Nieuw record

Tja... Na de verhuizing! [i:jcvvglgk]Dan[/i:jcvvglgk] wordt alles anders!!

Famous last words :+)

RE: Nieuw record

Inmiddels is het record opnieuw verbeterd:
[i:3vtsk56j]Grootste aantal gebruikers online was 13 op 30 Sep 2002 22:18[/i:3vtsk56j]

:D

RE: Nieuw record

Toch geestig. Het record van het aantal pageviews (index pagina) op 1 dag staat nog steeds op de 28e. Was ook een zaterdag, dus dat ligt voor de hand. Het aantal is redelijk stabiel, zo rond de 140 per dag. Alleen zondag viel een beetje tegen. Ook weer logisch.

RE: Nieuw record

Het wordt nog druk....

maar het kan nog veel erger :)

RE: Nieuw record

Ik gok dat we vandaag een nieuw page-hit record gaan krijgen, want ik heb een vraag gepost op een ander forum [link] over het tellertje en daar een URL bij gezet, zodat de mensen kunnen kijken wat er aan de hand is (het lijkt erop dat het tellertje alleen werkt als je het forum direct bezoekt en niet via de site van de club). Wordt dus een beetje statistiekenvervalsing vandaag :)

RE: Nieuw record

Wat ik al verwachtte is ook gebeurd, de paar extra hits van GoT zijn voldoende geweest om het record aan te scherpen naar 185 pageviews op 1 dag. Volgende stap verwacht ik als ik de NedStat-code aanpas, want momenteel worden de hits die via het frame van de MSCN worden gegenereerd niet meegeteld (wat de reden was om even op GoT te gaan zeuren).

RE: Nieuw record

En inderdaad, we zitten nu (half twaalf) al ruim over het vorige record van eergisteren (waar we gisteren net twee pageviews voor misten om het te breken). De site van de MSCN was dan ook goed voor in totaal 69 doorverwijzingen (van de laatste 100, dus het zijn er op de dik 200 van vandaag waarschijnlijk een stuk meer) en daarna zullen die mensen misschien ook nog wel goed geweest zijn voor 1 of twee pageviews van de index nadat ze het forum hadden bereikt. En al die pageviews werden dus voorheen niet meegeteld.

Hij gaat dus wel lekker :) Het zal vanaf nu wel niet meer zo in de lift zitten, we zien nu gewoon het reele beeld van het aantal pageviews per dag, wat alleen nog maar op natuurlijke wijze kan stijgen.

RE: Nieuw record

Er is toch sprake van een gestage groei. Gisteren opnieuw een record, nu van 391 pageviews, goed voor een vermelding op de eerste pagina (top 50) van de top 1000 in de categorie "auto's" bij NedStat.

In het weekend zakt het aantal pageviews steeds enorm in (meestal zet dat al op vrijdag in, terwijl daar nu ineens een record werd gehaald :?), ook wel frappant. Men zit kennelijk toch veel in de tijd van de baas te forummen. Of heeft in het weekend betere dingen te doen, natuurlijk :) De statistieken-pagina van het forum bij NedStat is te vinden op http://www.nedstatbasic.net/s?tab=1&link=1&id=1883563

RE: Nieuw record

Eelke schreef:
In het weekend zakt het aantal pageviews steeds enorm in (meestal zet dat al op vrijdag in, terwijl daar nu ineens een record werd gehaald :?), ook wel frappant.




Valt wel mee hoor Eelke.. er is vrijdag een mailtje op de mailinglist gezet met een link naar de Bourne Identity.. en dat is voor 1 persoon per Mini gratis.. en we blijven allemaal (op een enkele uitzondering na) Nederlanders, toch :D

RE: Nieuw record

Ach ja, natuurlijk :) Ik dacht al dat ik wat over het hoofd zag. En dat terwijl ik zelf dat bericht heb verstuurd :)

RE: Nieuw record

Alweer een record, namelijk bijna 500 op 1 dag (om precies te zijn 499), opnieuw een vrijdag (afgelopen, 15 november). Zie http://www.nedstatbasic.net/s?tab=1&link=1&id=1883563

En dat terwijl er toch geen links naar gratis films over de mailinglist zijn gegaan. Of heb ik weer iets over het hoofd gezien?

RE: Nieuw record

Hmmm, volgens mij vertegenwoordig ik die 2% uit Duitsland in mijn eentje :D.

Tsja, het is extreem rustig bij ons, we mogen ondertussen van de baas zelfs vrijdag na 1500, als er echt niets meer gebeurt, DF 2 op het netwerk spelen. Snel weer naar een nieuw jaar. Hopen dat er dan weer wat meer te doen is...

RE: Nieuw record

Ja, weer een nieuw record :D
[i:1xcp6sz5]Grootste aantal gebruikers online was 19 op 07 Jan 2003 19:33[/i:1xcp6sz5]

Het gaat de goede kant op :D

RE: Nieuw record

Heeft wel behoorlijk lang geduurd. Ik heb ook een beetje het idee dat die gebruikers tegelijk online behoorlijke toevalstreffers zijn. De tellerstanden van Nedstat zijn wat dat betreft wat betrouwbaarder. Ik heb overigens het idee dat het sinds de problemen met de UT-brand een klein beetje minder is geworden.

RE: Nieuw record

toch gefeliciteerd, met dit resultaat.

RE: Nieuw record

En wat ziet mijn oog, weer een nieuw record.
Het lijkt de WK afstanden wel. :D
Wel 24 stuks op 10 januari

RE: Nieuw record

Hazerswoude-dirk schreef:
En wat ziet mijn oog, weer een nieuw record.




[i:2i3pkx86]Grootste aantal gebruikers online was 24 op 10 Jan 2003 08:54[/i:2i3pkx86]

Klopt dat wel :?
Als ik het totale verloop in pageviews per uur bekijk lijkt mij dit heel sterk namelijk. Tussen 8 en 9 uur is nou niet echt een toptijd.

RE: Nieuw record

Zeg Eelke, volgens mij heeft Jeroen wel een betje gelijk?
het is toch normaal, dat de meeste mensen om die tijd of werken of richting werk gaan.

Of de formers die die dag vrij waren moeten zich colectief hebben gemeld bij het forum?


Om die tijd vind ik het een beetje raar!!!!!!!!!!!!!!

RE: Nieuw record

Ach, dat maximum aantal gebruikers tegelijk online is een beetje een toevalstreffer. Het zou kunnen. Bovendien is "tegelijk" een nogal ruim begrip. Wie er online zijn bepaald het forum aan de hand van wie er de laatste 5 minuten actief waren.

default

RE: Nieuw record

en ene netstat tellertje :P zorgt ook altijd weer voor meer bezoekers.

RE: Nieuw record

Omdat het op hun site staat, bedoel je? Ja, ik heb nog geen tijd gehad om het Nedstat-tellertje terug te zetten op het forum (of eigenlijk: me geen tijd gegunt :)) Komt wel als de nieuwe template af is.

default

RE: Nieuw record

jah dat bedoel ik. en dan ernens een topic waar het woord "sex" in voorkomt en je aantallen stijgen explosief :D

RE: Nieuw record

Nou, bedankt, dat heb jij bij deze geregeld :) Het is alleen de vraag of je de mensen die daarnaar op zoek zijn wel op dat moment wel op je site wil hebben :)

RE: Nieuw record

Ook nu zijn er een heleboel gebruikers, wel 13 stuks, om 21.54uur .
Geloof alleen dat die 24 niet echt serieus was, meer een foutje ergens.

RE: Nieuw record

Op dit moment zijn er 21 gebruikers online, 3 geregistreerde en [size=150:3l14rye0]18 [/size:3l14rye0]gasten :D

Waarom zoveel gasten :?

Heeft iemand op GoT of een ander forum een topic geopend ofzo ;)

RE: Nieuw record

Ik gok dat er een zoekmachine als Google het forum aan het spideren is geweest. Beetje vertekend beeld, dus.

RE: Nieuw record

Het effect van het forum op de statistieken van de main site (ik heb de stats gecombineerd omdat het nu toch ook echt 1 site is) is redelijk spectaculair: http://www.nedstatbasic.net/s?tab=1&link=1&id=2099059

Het forum was vanaf ongeveer 15:00 beschikbaar op de site, dus het is niet eens de oogst van een hele dag. Maar natuurlijk wel het effect van een link posten op de mailinglist, wat altijd een piek tot gevolg heeft. Aan de andere kant hebben misschien nog niet alle "stamgasten" de weg naar de nieuwe locatie gevonden. Ik ben heel benieuwd wat morgen gaat brengen.

RE: Nieuw record

Rock on! Gisteren 556 pageviews (gemeten naar het viewen van het sponsor-frame, dat voor elke eerste pageview op de site gemeten wordt dankzij mijn deeplink-bescherming - of dat nou voorpagina, forum of wat dan ook is). Volgende pagina's die na die eerste view in een sessie worden bekeken tellen niet mee (zou niet eerlijk zijn), want dan is het sponsorframe inmiddels geladen.

Deze 556 pageviews waren goed voor de 43e plek in de Top 1000 van de Categorie "Auto" op Nedstat.

Ik ben heel benieuwd wat vandaag gaat brengen. Een volledige dag forum op de site erbij, maar het effect van de link op de mailinglist en stamgasten die massaal na een paar dagen outage langskomen zal langzamerhand wegebben. Aan de andere kant worden mensen die nog op de oude locatie terechtkomen nu ook doorverwezen.

RE: Nieuw record

Jaja, hij gaat lekker. Gisteren 751 pageviews op de site, wat goed was voor de 36e plaats in de top-tig voor auto-sites van Nedstat.

We staan comfortabel op de eerste pagina van de top-tig, wat te danken is aan het forum, dat voor veel verkeer zorgt.

RE: Nieuw record

Gisteren waren "slechts" 696 views goed voor de [i:3n9s7v3p]35e[/i:3n9s7v3p] plaats.

RE: Nieuw record

34e plaats met 691 pageviews.

RE: Nieuw record

30e (!) plaats met 706 pageviews.

Toch grappig dat het aantal pageviews nooit meer boven het record van een van de eerste dagen dat het forum online was is gekomen, maar de plaats in de ranglijst toch elke keer nog een beetje hoger kan.

RE: Nieuw record

Gisteren 786 pageviews. Niet goed voor een recordklassering, helaas, het was kennelijk druk op Internet :)

RE: Nieuw record

Jemig, een uitschieter. Tot nu toe waren we nog niet boven de 751 pageviews per dag uitgekomen. Meestal was het nog een stuk minder, zo rond de 700. Gisteren ineens 883 pageviews.

Het enige wat ik kan bedenken als de oorzaak hiervan is de link die Christa op de mailinglist heeft gepost. Frappant toch, dat soort dingen.

Anyway, ook goed voor een nieuw record in de ranglijst van NedStat: 27e bij de auto-sites.

RE: Nieuw record

Qua aantal pageviews weer een record: 916. Ongetwijfeld door de foto's, waar zowel hier op het forum als op de mailinglist naar gelinkt is. In de ranglijst was dat gisteren echter "slechts" goed voor de 30e plaats.

RE: Nieuw record

940 pageviewers!!!!

En maar een 30e plaats :'(

RE: Nieuw record

Al met al een stijgende lijn naar de best bekeken site toch? Move it up!

RE: Nieuw record

Geen recordaantal pageviews, maar wel een 29e plaats in de Auto-ranglijst.

RE: Nieuw record

Ook al wordt het steeds harder werken om naar de top te komen, toch weer eentje de goede kant op!!!

RE: Nieuw record

Gisteren 955 pageviews. Slechts goed voor de 32e plaats.

RE: Nieuw record

Waar het woordspel al niet goed voor is :D

RE: Nieuw record

Zou kunnen. Maar meldingen dat er foto's op de site staan willen ook nog wel eens helpen.

Als moderator vrij irritant, dat woordspel, kan het niet allemaal bijhouden en moet dus steeds op "Berichten als gelezen markeren" klikken. Maar goed, als jullie er maar plezier in hebben :)

RE: Nieuw record

28e plaats gisteren, met "slechts" 879 pageviews. Conclusie: de forum-verslaving van sommige mensen hier is groter dan de verleidingen van het mooie weer.

RE: Nieuw record

Ik weet niet wat er aan de hand is, maar er zijn twee records voor de bijl gegaan: 969 pageviews, goed voor de 25e plaats. (Toch dat woordspel? Komen mensen speciaal daarvoor naar het forum :?)

RE: Nieuw record

Ik ben er daardoor nog meer :)

Als dat nog kon

RE: Nieuw record

Maar liefst 1029 pageviews (plaats 25). Komt ongetwijfeld door de film en de boekenaanbieding die op de voorpagina staan (en waarover ik een mailtje naar de mailinglist heb gestuurd :))

RE: Nieuw record

Beetje laat, maar we hebben weer een nieuw record...

Op 15 september hebben we 1047 pageviews gehad 8)

Valt er nog te achterhalen welke Nedstat-notering we op deze dag hadden :?

RE: Nieuw record

Als het jou niet lukt, lukt het mij waarschijnlijk ook niet (ik heb geen speciale toegang ofzo).