Nieuw uiterlijk vh forum

RE: Nieuw uiterlijk vh forum

Ik moet zeggen dat dit lettertype menig malen beter te lezen is op mijn laptop, dan het oude. Thx
Bij het Forum Index mis ik alleen nog een topic "Links".
Hier worden dan links op gepost naar movies, homepages, websites etc.
Op de meeste forums hebben ze dit en de reacties erop zijn enorm. Vooral naar de movies.
Laterz

RE: Nieuw uiterlijk vh forum

Zoals je elders kunt lezen wordt dit forum strakts gekoppeld aan de mscn site en daar kan je wel door linken, dus effe gedult.

RE: Nieuw uiterlijk vh forum

Pieter: ja, de leesbaarheid was niet het sterkste punt van de oude vormgeving. Helaas was ik daar voor een groot deel gebonden aan de vormgeving van de oude MSCN site. En het was ooit nog erger, ik heb de tekst al snel iets donkerder gemaakt, want het was in het begin echt niet leuk. Dezelfde kleuren als die op de Te Koop pagina van de oude site, als je je dat herinnert.

Dirk: Ik denk dat Pieter iets anders bedoelt, nl. een extra subforum voor het posten van links. Ik zie daar niet zo de reden toe. Het kan wel leuk zijn, maar dit forum is primair bedoelt voor het kletsen over Mini's. Er is een beetje ruimte voor off-topic gezwets, maar dta moet niet te gek worden.

RE: Nieuw uiterlijk vh forum

idd, Eelke mee eens.
Anders sturen we pm mial als het echt niet over mini's gaat of niet op het forum kan.

RE: Nieuw uiterlijk vh forum

Er zijn weinig dingen die echt niet op het forum kunnen; we hebben immers Chit Chat, voor alles wat niet met Mini's te maken heeft. Maar ik vind 1 sub-forum voor off-topic zaken precies genoeg. Meer is teveel, minder is te weinig.

RE: Nieuw uiterlijk vh forum

:'( Waar is het mooie oude forum nou gebleven? En al was ik nou van te voren gewaarschuwd..... dan had ik me tenminste psychisch voor kunnen bereiden.

Ik mis de leuke plaatjes bij reageer, nieuw topic en geblokkeerd. Volgens mij is dit gewoon zo'n standaard forum.

RE: Nieuw uiterlijk vh forum

Klopt, dit is de standaard template van phpBB2 (genaamd subSilver). Het probleem met het vertrouwde uiterlijk was dat het het design was van de oude MSCN-site, die we ineens hals overkop moesten laten varen (zie het topic in Club Mededelingen).

Ik ga een nieuw template voor het forum maken, dat aansluit bij de nieuwe site. Helaas zullen de leuke plaatjes dan niet terugkomen, maar ik beloof dat ik er desondanks iets moois van zal maken.

RE: Nieuw uiterlijk vh forum

ver het uiterlijk van het forum gesproken.
K'was net op www.vlammen.nl en die hebben hetzelfde uiterlijk kwa forum als wij in deze hoedanigheid.