[Onderschrift veranderd overal] DAT is mooi....

default

RE: [Onderschrift veranderd overal] DAT is mooi....

Als je je onderschrift wijzigt, dan veranderd die ook in alle oude postings!!!!

Dat is mooi, want dan werken de nieuwe links in m'n onderschrift nog steeds..

RE: [Onderschrift veranderd overal] DAT is mooi....

Psst als je je avatar (dat plaatje naast je posts) verandert dan is dat ook bij elke post... Techniek staat voor niets \\:)/

default

RE: [Onderschrift veranderd overal] DAT is mooi....

He, en per vandaag ben ik toevallig ook nog naar STAGE 2 gegaan...

Ik voel me weer jong: vroeger op TV: De Wondere Wereld van Chriet Titulaer.

RE: [Onderschrift veranderd overal] DAT is mooi....

Gezien de manier waarop een forum werkt zou het ingewikkelder/onhandiger zijn om het anders te doen :) Aangezien alles in een database op de site wordt opgeslagen, zou het zonde zijn om bij elk bericht extra tekst in de vorm van een onderschrift op te slaan, dat kan beter centraal. Bij email wordt er daadwerkelijk een kopie van het bericht naar jou toegestuurd, en die email wordt hetzij bij je provider, hetzij op je eigen computer opgeslagen en is er dus geen centraal punt waar een onderschrift vandaan gehaald kan worden. Daar wordt het dus wel in het eigenlijke bericht ingevoegd.

Een zelfde soort redenatie geldt voor de avatar.

Dit is ook de reden dat het minder handig is om in een bericht te reageren op wat er in iemand's onderschrift staat, want dat kan elk willekeurig moment veranderen. Mocht er toch aanleiding zijn om op een onderschrift te reageren (en het is niet off-topic ;)) dan kun je dus beter het onderschrift even kopieren en in quotes in je reactie opnemen. Dan blijft alles bij elkaar, ook als het betreffende onderschrift veranderd.