PB komt niet aan?

RE: PB komt niet aan?

[size=75:1ra365bo][Gesplitst - Eelke][/size:1ra365bo]
Ik heb nu al een paar keer gehad dat ik een PB stuurde en later van de geadresseerde te horen kreeg dat ze alleen een titel kregen en de melding: bericht verwijderd...

Dennis

RE: PB komt niet aan?

Dat is gek. Zijn er meer mensen die dit probleem hebben?

Dennis, kun je aangeven welke stappen je doorloopt bij het versturen van een PB? Kun je mij eens een PB sturen?

RE: PB komt niet aan?

Toevallig naar mij over je stoelen ;) ?

RE: PB komt niet aan?

Ik heb het ook weleens gehad, ergens een paar dagen voor de ombouw van t forum al.
Ik heb er verder geen aandacht aan besteed, het is weleens vaker voor gekomen dat iemand een p stuurde en deze later terugtrok.
Maar nu Dennis erover begon...

Groet ron

RE: PB komt niet aan?

Tja, maar dat is zo'n andere situatie (als in, dat was phpBB2, wat een behoorlijk ander beestje is dan phpBB3), daar kunnen we niet veel mee. Daarnaast, het [i:xh66hn6x]zou[/i:xh66hn6x] natuurlijk kunnen dat iemand echt zijn PM heeft weggehaald ;) Als Dennis echter weet dat hij de PM heeft verstuurd en de ontvanger zegt dat er aangegeven wordt dat de PM is verwijderd, dan is er iets niet in de haak. Ik vind echter zelf de PM-functie niet erg gebruiksvriendelijk, dus ik kan me ook voorstellen dat Dennis iets "fout" doet. Ik heb zelf al diverse PMs verstuurd en ontvangen, heb nog geen rare dingen gemerkt.

RE: PB komt niet aan?

Dennis, zijn alle PBs die niet goed zijn aangekomen naar dezelfde persoon, of naar verschillende personen? Zijn er PBs die je naar die perso(o)n(en) hebt gestuurd die wel goed zijn aangekomen? Zijn er uberhaupt PBs die je verstuurd hebt die wel goed zijn aangekomen?