Printen mededelingen

RE: Printen mededelingen

Kan ik mededelingen op het forum afzonderlijk printen, dus zonder alle pagina's mbt een onderwerp uit de printer te krijgen? En zo ja, hoe dan :D

RE: Printen mededelingen

Even denken wat je bedoeld. Je bedoeld 1 specifieke post (/reactie/bericht/...) in tegenstelling tot een complete draad (/onderwerp/topic/...)? (Er zijn zoveel termen in omloop voor dezelfde zaken :))

Nee, helaas kan dat niet. Ik heb nog een modificatie aan het forum in de planning staan om een print-vriendelijke versie van een compleet onderwerp op te kunnen vragen. Ik zal dit daarbij meenemen, zodat het ook mogelijk is om een afzonderlijk bericht te printen.

Wat natuurlijk altijd kan is de tekst kopieren en plakken in je favoriete tekstverwerker. Helemaal van een enkele post moet dat goed te doen zijn.

RE: Printen mededelingen

Ik bedoelde inderdaad 1 specifieke post (tja, beetje digibeet hè).
Het printen via de tekstverwerker had ik inderdaad al gedaan. Het zijn wat handelingen meer en de lay-out is anders maar verder werkt het best goed.

Bij de eerste keer printen, toen de complete draad er uit kwam, viel me op dat de posten nauwelijks leesbaar waren door de lichte kleur van de letters. Dat probleem heb je ook niet als je print via de tekstverwerker.

Het forum heeft in ieder geval nu al mijn voorkeur boven de list.

RE: Printen mededelingen

Het forum heeft in ieder geval nu al mijn voorkeur boven de list.




Dat hebben we je toch al eens geprobeert duidelijk te maken.
Maar je moet het toch zelf ondervinden, toch?

Vertel het maar verder op de list. :)