problemen ?

RE: problemen ?

Ik had zo'n 10 minuten geleden enorme moeite om op de site te bewegen (kon geen topics lezen -> blauwe balk ging heeeeeeeeeeeeeeel langzaam). Uitgelogd, ingelogd: geen effect. Explorer opnieuw opgestart: geen effect. En nu kom ik er weer gewoon 'in' zonder problemen. Alleen de niet gelezen topics zijn allemaal als gelezen gemarkeerd. Deed ik iets niet goed? Of lag de site er even uit?

RE: problemen ?

De site ging idd even heel langzaam.

Dat je niet gelezen topics als gelezen staan komt omdat je op het forum uitgelogd heb (dat gebeurd ook als je explorer sluit). Het forum onthoudt dat alleen zolang je aanwezig bent op het forum.

RE: problemen ?

dankje
(weet ik dat van die topics ook weer!!!!)

RE: problemen ?

Hey vriendjes en vriendinnetjes,

Ik heb ook 5 minuten nodig gehad om op het forum te raken. :?

Greetz Sylvain!

RE: problemen ?

Misschien wel overbelast :P Of het draait op software van Microsoft :? |:(

Groetjes Johan

RE: problemen ?

Aangezien niemand iets zegt over msn ben ik blijkbaar de enige die daar niet opraakt vandaag..

RE: problemen ?

Ik zit idd gewoon op msn.

RE: problemen ?

Nee hoor, de site draait op Linux en Apache, geen MS bij in de buurt geweest (alles wat ontwikkeld wordt wordt in eerste instantie bekeken met Firefox :))

Het forum onthoudt dat alleen zolang je aanwezig bent op het forum.



Moet ik toch een kleine correctie plaatsen. Aangezien dit werkt met session-cookies blijven je ongelezen berichten behouden zolang je niet uitlogt en niet je browser afsluit [en je niet te lang treuzelt, na een bepaalde tijd zal de geldigheid verlopen]. Je kunt daarbij zonder problemen de site verlaten en later weer terugkomen.