profiel weg?

default

RE: profiel weg?

Mijn profiel is verdwenen!!!

Ik had vanmiddag problemen met op de wegsite te komen.
Nadat deze problemen opgelost waren ( :? ), kon ik me niet meer inloggen.
Nu heb ik onder dezelfde naam een profiel aangemaakt, maar mijn oude is dus verdwenen???
Ook onder de gebruikerslijst is de oude (Peter, met hoofdletter P) verdwenen. Ik weet niet of gebruikersnamen hoofdletter gevoelig zijn???

Posts van het oude profiel zijn verdwenen...

Moderators, help! :?

RE: profiel weg?

:'(

RE: profiel weg?

heb je dat memo-tje niet gehad dan???

default

RE: profiel weg?

haha nee... vertel ;)

RE: profiel weg?

Hier het zelfde probleem, heb eelke er al over gemaild wacht op antwoord, tot die tijd maar op dree's account
:x

mvg ilsjepilsje

RE: profiel weg?

Er was vanmiddag een probleem met de gebruikersdatabase. Na reparatie was dat probleem verholpen, maar wat me toen al zorgen baarde blijkt inderdaad niet zonder gevolgen te zijn, het aantal gebruikers was afgenomen. Niet met veel, maar wel een aantal. Ik zal er even een mededeling over maken, als jij ook je account kwijt bent, laat mij dat dan even weten via mail of PM.

RE: profiel weg?

Dat zijn niet de enige problemen gebleven. Ik kom net na heel wat uren weer op het forum en ik zie dat er 31 ongelezen onderwerpen zijn. Ik kijk op de 2e pagina en daar staan geen onderwerpen.

Ik heb vanmiddag ook gezien dat er bepaalde onderwerpen geen auteur hadden of dat er aangegeven werd dat er een nieuwe post was, maar deze was niet te vinden.

Ik weet niet of dit allemaal al opgelost is. Ik laat het alleen even weten. Dat er van sommige mensen geen profiel meer was heb ik niet gemerkt.

RE: profiel weg?

Ik hoop dat dat met elkaar samenhangt, doordat er gebruikers verdwenen zijn waar nog posts aan hangen dat heel die posts niet getoond worden.

Wordt vervolgd.

RE: profiel weg?

Dat beantwoord dan ook meteen waarom mijn topic is verdwenen :x

RE: profiel weg?

Ik krijg net bij een topic ook te zien dat er 8 pagina's zijn, maar als ik daar probeer te komen krijg ik de volgende reactie van het forum.

Er staan geen reacties in dit onderwerp




Hoop dat dit er ook mee samen hangt.

RE: profiel weg?

Dirk, laat mij even via PM of mail weten wat voor topic dat was en waar het stond. Idem voor (b)engeltje.

RE: profiel weg?

I'm back!

Alleen 2 dingetjes, ben ongeveer 300 posts terug gevallen.
En ik heb ongelezen topics (dus oranje balletje), die ik allang gelezen heb. Ook op pagina 3 van een sub-forum :?

Allebei niet zo erg, maar dacht vermeld het toch even.

RE: profiel weg?

Joepie ik mag er ook weer op :)
Kan het zo zijn dat degene die op het moment van de storing online waren eruit zijn gekickt, ik had net als peter vanmiddag opeens problemen met het forum en kwam er vervolgens een paar uur later niet meer ingelogd

RE: profiel weg?

Dat zou kunnen, is niet echt te zeggen. Feit is dat de gebruikerstabel beschadigd was geraakt en dat bij herstellen een aantal accounts (stuk of 5, blijkt nu) is gesneuveld.

Ik heb uiteindelijk uit kunnen vinden welke posts de bijbehorende account misten, zo heb ik uit een backup de betreffende accounts kunnen halen. 1 persoon was zo recent geregistreerd dat ik geen backup had waar hij in stond (i.v.m. mijn verhuizing is de server die normaal de backups maakt nog niet online, dus moest het doen met een hele oude). Ik heb voor hem een dummy-account gemaakt die, als hij zich meld, omgezet kan worden naar iets waar hij wat mee kan.

Verder kan het nog zijn dat er nog een aantal accounts verloren is gegaan waar niet mee gepost was.

RE: profiel weg?

Nog 1 puntje, mijn forumtijd loopt ongeveer 2,5 uur achter... Terwijl in mijn profiel wel de juiste tijdzone ingesteld staat.
Heeft dit hier ook nog mee te maken? :?

RE: profiel weg?

2,5 uur is wel veel... De tijd op de server loopt bijna een half uur achter, daar heb ik de provider op aangesproken. Twee uur kan ik ook niet verklaren, 1 uur wel, want de tijdzonde in je profiel stond op +1 uur (CET, Central European Time), omdat we nog in de zomertijd zitten moet hij op +2 uur (CEST, Central European Summer Time) staan.

Ik denk dat ik trouwens ook weet waardoor dat komt, de backup waaruit ik jouw profiel heb gevist was van maart, dus dat was nog wintertijd.

RE: profiel weg?

BTW, er zijn nooit posts weg geweest, zoals op diverse plekken op het forum gesuggereerd werd, ze werden alleen niet getoond doordat de bijbehorende account weg was. Dat was ook de reden dat je op de laatste pagina van een topic de melding kreeg dat er geen reacties in het topic stonden; er waren wel reacties, maar niet genoeg om alle pagina's te vullen die op basis van het ooit geplaatste aantal posts nodig waren.