Quotes in topic review in IE7

RE: Quotes in topic review in IE7

Berry M schreef:
Bij het typen van een bericht staat eronder het tekstvlak "Voorafgaande berichten". De quotes hierin willen echter niet door scrollen, en blijven op hun plek staan. Is dat zo bedoeld, Eelke?



Berry sprak me aan over MSN en wees me hier nog even op. Het probleem bleek inmiddels veranderd te zijn[goto=footnote:l89wl56y]*[/goto:l89wl56y], de quotes verschijnen helemaal niet. Het gaat hierbij dus om quotes in de topic review, onderaan als je een nieuwe post maakt. Ik ga uitzoeken wat er aan de hand is.

Dit is het probleem, in mijn post die onderaan in de review staat hoort een quote te staan.



[anchor:l89wl56y]footnote[/anchor:l89wl56y]*: Ik gok dat dat komt doordat hij in het begin nog niet de juist style sheet had; zie hiervoor de eerste opmerking in de mededeling over het nieuwe forum.

RE: Quotes in topic review in IE7

Schijnbaar gebruikt niemand deze mogelijkheid binnen het forum, wat het blijft erg stil in dit topic. Of ik ben simpelweg de enigste die het belangrijk genoeg vind om het te laten verhelpen?

:?

RE: Quotes in topic review in IE7

Ik gebruik FF 3.0. Ik heb het ook nog niet geprobeerd. Ik quote ook niet zoveel.

RE: Quotes in topic review in IE7

Het gaat er niet echt om of je zelf veel quote, maar of anderen dat doen en of je dan ernaar kijkt in de topic review onderaan het post-scherm :)

@Berry: ik denk dat de topic review iets is dat veel mensen niet eens kennen. Dan nog moet het je opvallen dat er ergens een quote stond die je nu niet meer ziet. Zeer opmerkzaam dus d:)b Ik heb nog geen tijd gehad om ernaar te kijken.

RE: Quotes in topic review in IE7

Gisteren heb ik ook het probleem gezien van de screenshot, maar nu had ik weer wat Berry in zijn quote omschrijft; de quotes scrollen niet mee met de rest van de topic review. Dit is in elk geval opgelost, hopelijk dat er ook geen quotes meer verdwijnen (het blijven zweven was nog enigszins logisch).