Se7en

RE: Se7en

UHHHmMMMM Eelke we zijn met zijn allen bezig om het forum te promoten, kunnen we niet eens gewoon een stukje in de 7 krijgen waar we reclame in maken, misschien dat hierdoor ook meer mensen, naar het forum komen.

Het is maar een idee of heb ik weer wat over het hoofd gezien in de 7???
Greetz Remco

default

RE: Se7en

in januari is er weer een bestuursvergadering, hier zal besproken worden of er iets in de seven komt te staan.

RE: Se7en

Geen reclame voor het forum? In stukje van de Hazerswouders wordt reclame voor het forum gemaakt :D

Voor de echte Miniliefhebber die echt alles al heeft staat er op blz. 28 rechtsboven in een spandoek te koop:

Spandoek met MINILOGO

200 x 300 meter €55

Gelukkig is ie er ook iets kleiner:
150 x 225 meter €37,50

Ik denk dat ik ff een ga kopen. Dan kan de hele wijk meegenieten ;)

Op blz. 27 sta ik op de linker foto helemaal rechts :D

RE: Se7en

Ik zie al een herhaling van het stickers- en magneetbordjes-verhaal aankomen. Het wordt regelmatig vergeten, [i:3m124cej]maar we zijn er nog niet![/i:3m124cej]

Totdat het forum daadwerkelijk deel uitmaakt van de site van de Mini Seven Club en [i:3m124cej]niet[/i:3m124cej] meer zo goed en zo kwaad als dat gaat bij mij op een servertje draait (met het nogal cryptische www.minisevenclub.nl/forum als adres, in plaats van een net www.minisevenclub.nl/forum) vind ik het gewoon niet het moment om dit soort dingen te gaan doen. Dat geldt voor stickers, stukjes in de Seven, etc. Zodra dat geregeld is zal ik onmiddellijk het stukje (dat ik allang klaar heb liggen) naar de Seven sturen en ben ik ook de eerste die met een sticker op de Mini zal rondrijden, als het aan mij ligt.

Tot die tijd praten we over een noodoplossing, en ik vind een noodoplossing niet voldoende zekerheid bieden om van de daken te gaan schreeuwen dat we nou toch zoiets fantastisch hebben.

Davy: van het bestuur verwacht ik helemaal niet dat er beslist wordt of er iets over het forum in de Seven komt te staan, dat is een bijzaak. Ik verwacht dat er nu eindelijk eens spijkers met koppen worden geslagen over de Internet-situatie en dat het forum dan eens kan verhuizen.

RE: Se7en

Dat is duidelijke taal Eelke.
Het forum draaid nu al lang genoeg, om voor vol te worden aangezien.
Dus zij moeten er gewoon vol voor gaan. :D :D :D