[Split] Andermans avatar

RE: [Split] Andermans avatar

[Uit een ander topic, packed as hell gebruikte tot voor kort Lemon8's avatar - Eelke]

sorry maar mag ik vragen waarom je mijn mini in je icoon heb???

:)

RE: [Split] Andermans avatar

dat was mij ook al opgevallen. ander mans mini icoon jatten? :D
enehhhhh......Rode diesel. altijd goed......

RE: [Split] Andermans avatar

packed as hell schreef:

Als je het heel erg vindt , meld het dan even dan haal ik hem eraf.




Hij vind het misschien niet zo erg, maar ik vind het in ieder geval wel verwarrend; Ik kijk meestal naar de plaatjes naast de berichten, zo zie ik in een oogopslag wie er gepost heeft!! Ik snapte daarom eerst dit stuk ook helemaal niet, maar toen zag ik dat er een andere naam boven het plaatje stond!!

RE: [Split] Andermans avatar

het is een beetje gebruikelijk dat je je eigen mini in dat plaatje zet, zo kan je aan mensen laten zien hoe mooi jou mini is en welke je hebt..

en ik vind het idd heel erg verwarrend, zelfs zo verwarrend dat ik dacht huh wanneer heb ik dit gepost.. maar toen zag ik een andere naam en was het OHHHHHHHH huh?

dus als je het niet erg vind zou ik het op prijs stellen dat je een ander plaatje neemt, voor een korte tijd, tot je je eigen mini daar kan neer zetten...

nog altijd beste vrienden hoor!! ik maakt er niet zo'n probleem van :)

RE: [Split] Andermans avatar

Dirk: "jatten" is misschien een beetje een overdreven term. Of je iemand's avatar mag gebruiken? Tja, om daar nou ook weer een regeltje over op te stellen... Een beetje common sense, zou ik zeggen. De argumenten zijn al wel gegeven, maar toch even een resume.

In de eerste plaats is het inderdaad verwarrend. Niet dat ik het bewust doe, maar ik heb mezelf er ook op betrapt dat ik in eerste instantie dacht dat het Lemon8 was die de posts van packed as hell maakte. Kennelijk gebruik ik die avatars onderbewust toch als identificatie, en ik ben kennelijk ook niet de enige.

Daarnaast vind ik het ook niet echt netjes om te "pronken" met andermans Mini. Ook al was dat misschien niet je bedoeling en vond je het alleen een mooie Mini, dat is wel waar veel mensen hun avatar voor gebruiken.

RE: [Split] Andermans avatar

als nieuw lid weet je natuurlijk niet wat de overige 1000 leden als avatar hebben gebruikt. de kans is dus aanwezig dat je eenzelfde plaatje gaat gebruiken als de afbeelding op het internet vrij toegankelijk is.
de artistieke geschetste mini's kom ik nu in verschillende variaties tegen bij meerdere forummers, dus dat is ook af en toe verwarrend.

het mooist blijft het natuurlijk als je als forummer een avatar hebt van je eigen mini. het maakt niet uit in welke staat je mini verkeerd, hij is altijd mooi :)

~jw~

RE: [Split] Andermans avatar

Nou JW, de avatar waar het om gaat is dus die van Lemon8, en das dus een foto van zijn eigen mini....en die had Packed as hell dus "geleend".

RE: [Split] Andermans avatar

Eelke schreef:
Dirk: "jatten" is misschien een beetje een overdreven term.



ja. je hebt gelijk Eelke. is niet helemaal de juiste woord keus. maar... |:(

jatten (ov.ww., ook abs.)
1 [inf.] stelen

het staat in de Dikke van Dale :D

gr. Dirk

RE: [Split] Andermans avatar

laten we het niet over jatten hebben maar gewoon over "lenen zonder toestemming". dat is iets meer politiek correcter :P

~jw~ [size=75:3teiz73z](geef het beestje een andere naam en het probleem bestaat opeens niet meer)[/size:3teiz73z]

RE: [Split] Andermans avatar

ergens ik het ook een compliment ;)
toch? :)

RE: [Split] Andermans avatar

het is inderdaad leuk als je mini op die manier door anderen gebruikt wordt...

ook ik kijk meer naar de avatars om te zien wie er gepost heeft, daarom was enkele weken het ook zo verwarrend met 3 sir issigonis-sen...

ook daar hebben we toen het verzoek neergelegt om toch verschillende avatars te maken, de avatar is een stukje van de persoon en een klein stukje creativiteit kan je erin kwijt.