[Split] Paginanummering bovenaan

RE: [Split] Paginanummering bovenaan

Misschien een domme vraag maar wat is TODO? Is dat zoals ik vermoed het: 'nog te doen lijstje'?

Misschien heb ik een nuttige tip. Ik moet steeds naar onder bladeren om op de laatste pagina te beginnen met lezen (oudste berichten) misschien is het handig als er ook paginanummers bovenaan stonden?

RE: [Split] Paginanummering bovenaan

Heb je dingen waarvan jij [i:3rpzfi1w]vind[/i:3rpzfi1w] dat ze hier bij moeten, maak dan een [i:3rpzfi1w]nieuw[/i:3rpzfi1w] onderwerp aan in het subforum "Forum Algemeen", zodat er apart over jouw voorstel gediscussieerd kan worden. Het gaat dan immers gewoon om een suggestie en het is nog maar de vraag of je suggestie het haalt tot bovenstaande TODO-lijst. Posts in dit topic die toch een suggestie zijn worden verplaatst naar een eigen topic of verwijdert, afhankelijk van het humeur van de moderator O:)



Even uit de eerste post in de TODO-list (inderdaad, staat voor dingen nog te doen). Ik zie dat je geluk hebt met het humeur van de moderator O:)

Wat bedoel je precies? Bovenaan een topic staat een paginanummering, bovenaan een subforum (onderwerpenlijst) ook. Daarnaast is een handige tip voor jou misschien weer dat er voor een topic waar nieuwe berichten in staan een klein oranje papiertje met een pijltje staat: . Als je hier op klikt wordt je naar de eerste nieuwe post in dat topic meegenomen. Hoef je die niet met de hand op te zoeken, al dan niet m.b.v. de paginanummering.

Het werkt alleen niet als je tijdens de huidige sessie al eerder dat topic gelezen hebt; hij blijft doorlinken naar de eerste post die nieuw was aan het begin van je sessie, ook als je al een heleboel gelezen hebt (beetje ingewikkeld verhaal, maar als je het gaat gebruiken ontdek je wel wat ik bedoel).

RE: [Split] Paginanummering bovenaan

Eelke schreef:
Ik zie dat je geluk hebt met het humeur van de moderator O:)




Ben ik ff blij.

Sorry dat ik geen nieuw topic aanmaakte, echt sorry...

Maar ik bedoelde dus dat ik druk op berichten sinds laatste bezoek, dan heb ik bijv. 3 pagina's. Dan moet ik naar beneden om blz 3 aan te klikken en als ik daar een topic aanklik druk ik weer op berichten sinds laatste bezoek, krijg ik weer een hele lijst, moet ik weer naar onder druk weer op pagina 3 enz. enz. Op de topic's zelf staat het idd wel bovenin (wat overigens meescrollt)
Dus dat bedoelde ik, dat papiertje moet je me de 18e maar eens laten zien want eh...

RE: [Split] Paginanummering bovenaan

Nou, zo erg is het niet hoor :) Maar je ziet de redenatie erachter, we zijn nu toch alweer een aantal berichten verder om dit te bespreken, en dat zou dan allemaal in de TODO-list staan.

Maar goed, de berichten sinds laatste bezoek dus, dat had ik niet begrepen. Gebruik ik zelf ook nooit, ik ga in het forum zelf altijd op zoek naar oranje bolletjes :) Ik begin bij de indexpagina en werk langs de forums naar beneden. Kun je ook eens een forum overslaan (aangezien Red Flame tegenwoordig moddereter is van de Techniek forums sla ik die in eeste instantie over, en kijk ik als ik klaar ben met de rest of ik daar nog iets interessants zie). Maar ik weet inderdaad van meer mensen dat ze werken vanuit die lijst.

Maar goed, ja, dat moet wel kunnen, ik zal het eens toevoegen op de TODO-lijst.

Wat betreft dat kleine oranje ikoontje: dat staat dus bij een onderwerp als daar reacties in staan sinds de vorige keer dat je dat topic hebt gelezen. En als je erop klikt, dan ga je direct naar de eerste nieuwe post. Maar dat is, blijkt nu, niet echt relevant in dit geval omdat je het over andere pagina's had.

RE: [Split] Paginanummering bovenaan

Ik heb het gevonden! het oranje papiertje, zat er eigenlijk de hele tijd al naar te kijken |:( wel handig! ik ben nu nog sneller het forum door! :P Thanks voor de tips.

(ik weet ook pas sinds kort dat je ook kunt klikken op gebruikers online en dan kunt zien wat ze aan het doen zijn :x )

RE: [Split] Paginanummering bovenaan

Wil je dat wel weten :?
Hoe doe je dat dan ?

RE: [Split] Paginanummering bovenaan

ok gevonden