[Split] Wat gebeurd er allemaal?

default

RE: [Split] Wat gebeurd er allemaal?

Wat is er eigenlijk met Ernst Pieper gebeurd en gaat iemand van de club dit eens aan een betalend lid toelichten ?

Mailinglist ook veranderd ... site down ... nou ja, op dat schilletje na.

Tx
Arno

RE: [Split] Wat gebeurd er allemaal?

N.a.v. je vraag heb ik voorgesteld om hier een paar woorden in de Seven aan te wijden, ik ben het met je eens dat de leden verdienen om iets meer toelichting te krijgen. Ik hoop dat je er wel begrip voor hebt dat ik niet gelijk een antwoord klaar heb. In principe is dit een beslissing van het bestuur geweest en zoals je je misschien kan voorstellen is dit een nogal beladen onderwerp.

De huidige situatie is in elk geval dat Ernst niet meer verantwoordelijk is voor de site van de MSCN en dat de club voortaan gebruik maakt van een andere hosting provider. Hierdoor is het adres van de mailinglist veranderd, omdat het oude adres samenhing met de oude hosting provider.

Wat betreft de nieuwe site, die je als "schilletje" betiteld, zie ik niet helemaal wat je bedoeld. De meeste waardevolle onderdelen van de oude site, zoals de evenementenkalender, rituitslagen, instructies om lid te worden (zij het nog niet met een formuliertje), advertenties en het forum (nog niet volledig geintegreerd in de site, maar dat zou voor het eerst zijn), zijn allemaal beschikbaar. Toegegeven, er zijn wat onderdelen die nog niet omgezet zijn, maar het is m.i. toch meer dan een schilletje. Als je aangeeft wat je mist, dan kunnen we daar rekening mee houden bij het verder ontwikkelen van de site.

default

RE: [Split] Wat gebeurd er allemaal?

OK, thanks.

Nee, de site is geen schilletje, sorry. Heb net wat beter gekeken.