[Split] Wat hoort in Vraag&Antwoord?

default

RE: [Split] Wat hoort in Vraag&Antwoord?

Eelke schreef:
Dit is eigenlijk niet echt iets dat het waard is om "voor het nageslacht" bewaard te worden. Succes met de zoekactie.




Wat bedoel je nu eigenlijk met deze uitspraak?

[size=75:323ahvyf][Edit: quote-tags toegevoegd ter verduidelijking - Eelke][/size:323ahvyf]

RE: [Split] Wat hoort in Vraag&Antwoord?

[size=75:35poquwj]Het gaat over deze thread.[/size:35poquwj]

Vraag & Antwoord is bedoeld voor:

Voorpagina schreef:
Al je vragen over het bezit van een Mini, activiteiten van de club en alles dat daarmee te maken heeft (behalve technische vragen).



Het idee erachter is dat er zo een bestand opgebouwd wordt met vragen van mensen, die later ook weer teruggevonden kunnen worden door anderen die dezelfde vraag hebben. Een beetje zoals de Techniek-forums, maar dan over andere onderwerpen. Vandaar dus dat "bewaren voor het nageslacht".

Voor andere zaken zijn de chat-forums. Om de ruimte die de forum-database inneemt een beetje in de hand te houden worden hier berichten die ouder zijn dan drie maanden automatisch weggehaald.

Dus wat in V&A staat wordt bewaard, wat in Chat staat wordt na een tijdje weer verwijderd. Jouw vraag is typisch niet iets waar anderen ook iets aan hebben (behalve misschien de eigenaar die het ook leuk vind om een ex-eigenaar te vinden), dus is V&A niet echt de aangewezen plaats.

Ik hoop dat het zo duidelijk is.

Als laatste:
Forumregels":35poquwj]Breek je een van deze regels en wordt er bijvoorbeeld een van je posts op slot gezet of verwijderd, trek je dit dan niet direct persoonlijk aan. Om een en ander een beetje ordelijk te houden maar het voor de moderators ook geen dagtaak moet worden, wordt er vaak snel en kortaf opgetreden. Nogmaals, niet persoonlijk! Vraag je je af waarom een bepaalde maatregel is genomen, aarzel dan niet en vraag het de mods.[/quote:35poquwj]
Dat laatste heb je gedaan d:)b