Spuiten apart onderdeel op forum

RE: Spuiten apart onderdeel op forum

Kunnen we niet een apart onderdeel maken op het forum waar alle vragen over spuiten en goedkope adresjes etc in voorkomen. Iedere dag komen weer dezelfde vragen aan bod van "Waar kan ik een goedkope spuiter vinden?" etc.

RE: Spuiten apart onderdeel op forum

misschien wat tips en truuks kunnen altijd praktisch zijn maar adresjes....
Volgens mij is dit ook al eens aan bod gekomen met goedkope adressen voor garages. Het gevaar is dat wanneer een ontevreden klant hier op het forum zn gal gaat lopen spuwen de mscn hierop aangesproken kan worden ivm laster en wat al niet meer.

En wat de een goedkoop vind, kan een ander wel duur vinden.
En ook is het heel erg afhankelijk wat er moet gebeuren. Net zoals een motor revisie. Je hebt reviseren en reviseren. Bij de een ben je voor 1000 euro klaar en kun je over een half jaar weer omdat de boel in puin ligt en bij de ander kost het 3000 maar heb je er de komende 100000km geen omkijken meer naar. Het word dan denk ik een beetje appels met peren vergelijken.

RE: Spuiten apart onderdeel op forum

Slayer schreef:
En wat de een goedkoop vind, kan een ander wel duur vinden.




Om maar te zwijgen van wat de een super strak vindt, vind de ander weer prutswerk.. Dat hangt maar weer helemaal van je kennis van zaken af, en je perfectionisme...

Dus, nee lijkt me ook geen optie om dat te doen..

Het verst wat we in mijn ogen zouden moeten gaan zijn inderdaad tips en trucs (waarop letten bij gesprekken met spuiters, tips voor afspraken) ed.. En richtprijzen (zo op te vragen) bij bonafide "witte" "legale" spuiters, MET BON!! Dan kan met zelf wel uitrekenen wat die prijzen doen als je met die "randvoorwaarden" gaat klooien. ;)

Momenteel zijn er trouwens wel erg veel vragen rond het spuit-topic ja.. Verbazend.. Pruimentijd??

RE: Spuiten apart onderdeel op forum

Tja, omdat er 2 topics zijn over spuiten moet er blijkbaar een apart subforum komen? Beetje overdreven vind ik..

De reden omdat ik mijn topic is gemaakt, is omdat ik het echt veel geld vind, in vergelijking met mensen die 1500 euro of minder hebben betaald :?

Ik weet dat er verschil tussen zwart en wit werk is, maar ik vond dat ik afgescheept was en dat de spuiter er geen zin in had! (liever slopeltjes astralala met parkeerdeukjes maken)

No offence ;)

RE: Spuiten apart onderdeel op forum

wat al eerder werd geschreven is dat iedereen een ander bedrag wilt(kan) uitgeven aan bepaalde zaken. wat de een strak vind is voor een ander beunwerk.

ik weet dat goed spuitwerk veel euro's kost. dit kan jij te veel vinden maar je maakt altijd nog zelf de keuze of je het wel of niet laat doen bij een bepaald bedrijf. als jij hoort dat mensen voor 1500euro klaar waren stuur hun een pm :) . vraag de adressen en klaar.

RE: Spuiten apart onderdeel op forum

heb je helemaal gelijk in :D

Was misschien ook meer een klaagtopic :P